ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

POLECAM ELKE SCHOOL I KURS U PANA JURKA !!! :) (1) Polecam kurs prawa jazdy u Pana Jurka naprawdę uczy bezpiecznie i z głową... Małgorzata Lehmann podziękowania dla najleprzego instruktora Tomasza Majewskiego ! (1) Gdy zapisywałam się na kurs do Elki, znajoma poleciła mi instruktora Tomka i... Kasia SERDECZNIE POLECAM !! ;D (1) Świetna obsługa, bardzo miła atmosfera na wykładach i w czasie jazdy. Bardzo... Adam
Polecam Elke School w Rumi! (1) Składam podziękowania na ręce Pana Jurka, za jego poświęcenie, zaangażowanie,... natalia zdecydowanie polecam! (1) Nauka w miłej atmosferze, poziom bardzo wysoki, duża cierpliwość instruktorów... Łucja Polecam Łukasza Kreft (1) Nawet nie wiecie jak bardzo chciałam mieć prawo jazdy.Wkońcu nadszedł Ten... Nerwowa Joanna W podziękowaniu dla najlepszego instruktora - Łukasza Kreft (1) W poniedziałek (26.03) za drugim podejściem zdałam egzamin na prawo jazdy. Za... Marzena WIELKIE TAK! (1) Szkoła prowadzona bardzo profesjonalnie! Ciekawe i zapadające w pamięć... Paulina Rewelacja! (1) Jeśli zdać to tylko w naszej wspaniałej ELCE! Ja zdałem, teraz tylko czekam... wwilk Polecam (1) Obsługa z*******a, wykłady super, wszystko czytelnie i prosto. Co do jazd,... Siergiej Pełen profesjonalizm (1) Gdyby każda szkoła nauki jazdy była tak dobra jak Elka School to w Polsce... Arkadiusz H. Gorąco polecam!! (1) Gorąco polecam ELKA SCHOOL w RUMII. Kadra instruktorów jest bardzo... Jakub Polecam Elka School (1) Robiłem kurs do egzaminu na prawo jazdy w innej szkole. Kupiłem dodatkowe... Tomek Elka jest WIELKA!!!!!! Zdałam za I razem!!!!!!!! (1) Dzisiaj o godzinie 6.00 zdałam egzamin z wynikiem pozytywnym za pierwszym... Iwona N. Zdałam za pierwszym podejściem, mimo STŁUCZKI podczas egzaminu! (1) Jadę Hutniczą w kierunku estakady, zatrzymuje się spokojnie przed przejściem... Em. ELKA jest wielka!!! (1) Chcąc zrobić prawo jazdy wybrałem właśnie ELKA SCHOOL i to był strzał w... Ksawer Super (1) Świetna szkoła! Nauka w przyjemnej atmosferze, poziom bardzo wysoki,... Irenka ok (1) mogę się tylko dołączyć do opinii poprzedników. mam porównanie bo kiedyś... ragr polecam instruktora Łukasza K. (1) Jeżeli zdecydujecie się na tą szkołę, polecam instruktora Łukasza - nauczył... magdalena Podziękowania dla p. TOMASZA MAJEWSKIEGO (1) Serdeczne podziękowania dla p. Tomasza Majewskiego, polecam tego instruktora.... justyna beling