ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

SZCZERZE POLECAM ELKA SCHOOL (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Wszystko, szybko i sprawnie. Dostosowane... Dominika D. Dobry wybór:) (1) Udało się, zdałam w piątek 27 stycznia ! Nie było to za pierwszym razem :D... Kasia POLECAM!!! (1) Zdałam za drugi razem. Elkę polecam z czystym sumieniem. Teoria świetnie... Aneta
elka najlepsza! (1) Jeśli macie wątpliwość gdzie zapisać się na kurs polecam Elkę, a dlaczego????... Monika Pobłocka It's ok,ok,ok,ok,ok (1) Instruktor Łukasz pomógł mi zdać prawko za pierwszym razem. Czyż nie jest to... Desespoir Spokojnie i prosto do celu (1) polecam polecam!!! za pierwszym podejsiem zdać można tylko z nimi poznałęm... Grzegorz Podziekowania (^^,) (1) Witajcie, bardzo ciesze sie ze moge wystawic swoja opinie. Udalo mi sie zdac... Ariel Hura zdałam ! (1) Wspaniale, zdałam w poniedziałek 9 stycznia ! Nie było to za pierwszym razem... Danuta Dziękuję :) (1) Dzisiaj zdałam za 2 razem! :)Nauka w tej szkole to sama przyjemność.... Sylwia dobry wybór (1) Teoria - konkretnie i z uśmiechem. Praktyka - profesjonalnie i w sympatycznej... a Polecam!! ;) (2) Dziękuję jeszcze raz najlepszej instruktorce Julicie Wencie! Wykazała się... Alicja POLECAM i Pozdrawiam Łukasza Krefta.! (1) Świetna szkółka jazdy;)) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem... Elka... Ania S Hania B. - opinia (1) Szkoła z prawdziwego zdarzenia. Fajne zajęcia teoretyczne, w każdej chwili... Hania B. Dobry wybór (1) Zdałam po 4h nauki w Elce! Przyszłam tu na godziny doszkalające, gdyż... Kamila :) Bardzo polecam!! (1) Kurs zaczęłam od teorii, która trwała tylko tydzień, co bardzo przyspieszyło... Anna Re Julita Wenta,Łukasz Kreft:) (1) Chcialam bardzo Wam podziekowac za przygotowanie mnie do egzaminu ;) Zdalam... Marzenka;) PRAWKO NA MOTO (1) Gorąco polecam! Zdałam za 1 razem! :D Teoria teorią - miałam już prawko kat... Hania Tomasz Majewski = egzamin za 1 razem !! (1) Zdałam egzamin za 1 razem dziś o 7.30 miałam egzamin, trasa na której byłam z... Martina Dziękuję (1) Zdałam na prawo jazdy, mój egzamin odbył się 29.11 o godzinie 15. Bardzo... Klaudia Polecam ;) (1) Zdałam prawko dzisiaj i to za pierwszym razem :). Bardzo, bardzo polecam :)).... Agata