ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Do trzech razy sztuka:D (1) Choć zdałam za trzecim razem,jest to dla mnie sukces:D Dziękuję i pozdrawiam... Krysia ;)) (1) Mile wspominam doswiadczenie z Elka School w Rumi. Pelen profesjonalizm,... Aliss Najlepszy instruktor roku- TOMEK (1) Chciałam bardzo podziękować Tomkowi gdyby nie on pewnie nie zdałabym egzaminu... GOSIA
ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM DZIEKI MAĆKOWI ZIELINSKIEMU (1) BARDZO DZIEKUJE MAĆKOWI ZIELIŃSKIEMU ZA OGROMNĄ CIERPLIWOŚĆ I MIŁĄ ATMOSFERE... ILONA RZEPA Do Elka School od Damiana (1) Witam moją Kochaną Elka School . Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy na jaką mogłem... Damian Bućko Polecam ! (1) Super instruktor - Pan Tomasz Majewski, bardzo miło spędzony czas na jazdach,... Paweł Polecam, szczególnie instruktora, Pana Zielińskiego (1) Ogólnie polecam Elka School. Teoria przedstawiona przystępnie, ze zwracaniem... Marcin K. Elka School na "szóstkę z plusem" ! :) (1) Drugi raz wybrałem Elkę, no i zdecydowanie drugi raz mnie nie zawiodła!... Paweł K. MOTOCYKL - INSTRUKTOR KRZYSZTOF PAWLISZ - POLECAM !!! (1) Egzamin miałam w poniedziałek o 07:30 i zadałam za pierwszym razem! Bardzo... ALEKSANDRA elka school gdańsk najlepsza szkoła (1) Pełen profesjonalizm w szkoleniu przyszłych kierowców.Praktyczną część kursu... slawekhuszal Polecam ! :) (1) Zacznę od podziękowań : Jurku dziękuję za wszystko ! Bardzo dużo Twojej... Agnieszka POLECAM! (1) Szkola naprawde bardzo dobra! do wszystkiego podchodza profesjonalnie.... Helena Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam Elka School jest to najlepsza szkoła na świecie:) Zajęcia... karola Polecam :) (2) witam, z czystym sumieniem moge polecac wszystkim wybór tej szkoly. Poszlam... agata tylko Elka school!!!! (1) Polecam wszystkim tą szkołę!!!Wspaniali nauczyciele.Chciałabym bardzo... Marzena M. Polecam! (1) Gorąco polecam Elkę School! Świetna szkoła, doskonale przygotuje do egzaminu... Aneta H. Hurra :d (1) Nie bez powodu mawiają "Elka jest wielka" Na prawdę taka jest :) Wysoki... Rafał B. Polecam Elke School !! (1) Dzięki wiedzy jaką przekazano mi na teorii, i wielu godzin na drogach z Panem... Wiola M zbyszek - opinia (1) Egzamin zdany za 1 razem, a wszystko dzięki Krzysztofowi. Przygotował mnie w... zbyszek POLECAM (1) Zdałam za pierwszym razem! Pewnie nie poszłoby tak sprawnie, gdyby nie Elka.... Anna O