ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Elka jest Wielka! (1) Dzięki Elce School zdałam za pierwszym razem. To przede wszystkim dzięki... Paulina Bardzo Dobra szkola (1) Zdałem za 2 razem z własnej winny. W szkole jest bardzo dobrze prowadzona... Mateusz P serdecznie polecam! (1) Dziękuję całej Elce, a w szczególności P. Tomkowi, dzięki któremu zdałem na... Krzysztof
Elka School 3x TAK !!! (1) Elka School Rumia na pierwszym miejscu stawia kursanta. Pani Dominika w... Izabela Miga szczerze polecam!!! Justyna (1) przesyłam wielkie podziękowania dla Pana Jurka który świetnie poprowadził... Justyna polecam elke school z Rumi !!! (1) ja również zdałam egzamin za pierwszym razem tj.dziś czyli 15-04-2011 i to... Wioleta R. Podziękowanie dla p.Zenona (1) Również miała okazję korzystać z usług Elki School w Rumii. Wiedziałam, że... Karolina elka najlepsza!!! (1) Zdałam 07-04-2011 za pierwszym razem!!!!!!!!!!! dziękuję panu Jurkowi S za... sabina d Szkoła godna polecenia! :) (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Zenkiem, który profesjonalnie przygotował... Ania W. Moja opinia (1) Bardzo fajna szkoła, wykłady zapadające w pamięć, informacje naprawdę... Przemysław Walasek Świetna szkoła jazdy (1) Polecam wszystkim. Zdałam za drugim razem, głównie dzięki p. Tomkowi... Viola Panie Jurku Surała ...DZIĘKUJE!!!! (1) ...gratuluję.. zdała Pani:) te właśnie słowa usłyszałam dnia dzisiejszego o... JOANNA.P Polecam:) (1) 02.03.2011 r. udało mi się zdać, cudowne uczucie!!! Bardzo chciałabym... Iwona S. Tomek Majewski ! (1) Dzięki Tomek !! Udało się :) Gorąco polecam, na pewno Ci kogoś podeślę :) Wiola B. TYLKO ELKA SCHOOL (1) Witam!!! Właśnie wróciłem z egzaminu państwowego na prawo jazdy. Podchodziłem... Patryk Polecam w 100% (1) Świetna atmosfera ,bardzo mile spędzony czas , bardzo duże zaangażowanie... Paweł.P POLECAM!!! (1) Właśnie odebrałam prawo jazdy. Zdałam egzamin praktyczny za PIERWSZYM razem,... Asia szkoła godna polecenia:) (1) swoją naukę rozpoczęłam we wrześniu 2010 :) Wiele nauczyłam się z teorii, a... Ola Elka School jest Cool (1) Ta szkoła jest bardzo dobra, świetnie prowadza teorie czy tez same jazdy, ja... Patryk K. Beata B. - opinia (1) Po kilku przygodach w końcu zdałam upragniony egzamin, za co z całego serca... Beata B.