ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

ELka SCHOOL to świetny wybór!!! (1) Szkoła,która doprowadziła mnie do upragnionego prawka!Pomimo poważnego... Marzena M. Za pierwszym podejściem dzięki nauce w ELCE :) (1) Pan egzaminator był uprzejmy, nawet zażartował. W dużej mierze dzięki jego... Wiola R. Zdałam dzięki Elce!!! (1) Do Elki trafiłam dzięki koleżance:) powiedziała mi, że świetnie tam uczą i... Marta
Nauka w elkaschool (1) Dzieki dodatkowym lekcjom w elkaschool zdalam egzamin odrazu , wczesniej... Katarzyna Jachim Elka School faktycznie górą (1) W sumie to nie wiem, czy chwalić tu szkołę, czy bardziej instruktora, ale... Olek Bigus Elka school jest the best (1) Dziekuję najlepszemu instruktorowi panu Tomaszowi Majewskiemu za cierpliwość... Ania G. POLECAM!!! (1) Zdałam!!! Dziękuje mojemu instruktorowi najlepszemu na świecie Łukaszowi... Ania Ola - opinia (1) Dokladnie tydzien temu o godz 8:30 rozpoczelam swoj pierwszy egzamin, teorie... Ola Kasia - opinia (1) Wielki Pozytyw Nauka jazdy na motorze z Panem Krzysztofem Pawliszem to czas... Kasia Zdecydowanie polecam! (1) Przemiła atmosfera, co najważniejsze poziom nauczania również na wysokim... ukont.. ukontentow.. jak to było ELKA JEST WIELKA ! (1) Polecam kurs prawa jazdy w Elka School ! :) To szkoła zdecydowanie na 6 z +... Maria B. Polecam (1) Polecam każdemu naukę w Lce School. Jest to prawdą iż szkoła stawia na... Grzegorz M Polecam!!! (1) Polecam elke school.Świetni instruktorzy w szczególności dziękuję... Wioletta . D naprawde polecam!!!!!! (2) Na początku wahałam się jaką szkołę wybrać, ale jak usłyszałam, że w Rumi... Marta S. o tym, że Elka fajna jest ;) (2) POLECAM wszystkim Elkę School! pod każdym względem należy się szóstka z... Gosia Z. Polecam! (1) Co tu dużo pisać. Świetna szkoła! Polecam każdemu niezdecydowanemu. Miła... Marek POLECAM:) (1) Naprawdę polecam wszystkim. Teoria przekazana przez Pana Jurka w sposób... Jolanta Sz. Marzena Sz. (1) Ja z ogromną radością dołączam do grona kierowców :) Szkoła naprawdę godna... Marzena Sz. Polecam!!! (1) Jak najbardziej polecam elke school. Bardzo dobrzy instruktorzy w... Karol Magda P. - opinia (1) O Elce School osobiście mogę wypowiadać się w samych super latywach.... Magda P.