ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Rewelacja:D Za pare dni odbieram prawko:) (1) Skorzystałam z uslug elka school, za namową koleżanki, wykupiłam 10h tuż... Agata Szymoniak Bardzo dobra szkoła nauki jazdy (1) Chciałbym podziękować mojemu instruktorowi Panu Zenonowi Potulskiemu za... Zbigniew :) (1) Nareszcie!!!w końcu mam moje upragnione prawo jazdy i to wszystko dzięki... Karolina K.
Polecam i gorące podziękowania dla instruktora Tomka Majewskiego (1) W 100% polecam szkołę Elka School, a w szczególności instruktora Tomka... Ania G. eLka jest WIELKA (1) Zdałem a było to dnia 08.07.10. pamiętny czas. Boskie uczucie. Serdeczne... Sebastan Serdeczne podziękowania dla instruktora Jurka (1) Dnia 07 06 2010 o godz. 9.10 zdałam egzamin za pierwszym razem dzięki Jurkowi... Marzena instruktor - Jurek WIELKI jest !!! (1) ... elka school to jedna z wielu szkół, lecz kto do niej przychodzi nigdy się... Ewa B POLECAM WSZYSTKIM ELKĘ SCHOOL!!! (1) Z pełnym przekonaniem mogę wszystkim polecić ośrodek szkolenia kierowców Elka... Aneta ELKA SCHOOL to strzał w 10 ! (1) Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym Elkę School. Zajęcia teoretyczne... Gosia K. POLECAM :) ! (1) Wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy, co prawda za drugim razem, ale na... Justyna ZDANY EGZAMIN W PORD ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM ! (1) Kurs rozpocząłem na początku marca 2010. Jazdy kwiecień-maj. Instruktorem... O.K. PORD zaliczony!!! (2) Za duzo byloby pisac o plusach tego osrodka wiec powiem tylko tyle ze jest... Kaśka Polecam :) (1) Moimi instruktorami byli pan Zenon Potulski oraz pan Bogusław Pach-Rudnicki.... Nadia Gorąco polecam Elka School w Rumi (2) Kurs rozpoczęłam 22.08 br. Moim instruktorem na jazdach był Pan Tomasz... Justyna Mikiciuk Aśka - opinia (1) Zdałam w końcu !!! co prawda za piątym razem, ale mam to już za sobą:)))... Aśka Polecam!!! nauka i instruktorzy wszystko wzorowo!! (1) polecam wszystkim szkółkę elke school!! zdałem za pierwszym razem . jak... Ariel REWELACYJNA SZKÓŁKA ;) (1) Szkoła w pełni rzetelna i profesjonalna - sumiennie odbywajace się wykłady,... paulina ZDAŁAM!!!:) W końcu;) (1) Właśnie dzisiaj, wieczorem zdałam! Co prawda za trzecim razem, ale za... Agnieszka J. zdane za pierwszym podejściem 14.04.2010 (1) Polecam tą szkołę jazdy ,sympatyczna i profesjonalna grupa obsługi jak i... Siewert Sławomir Zdałam!!!!!!!!! (1) Elka school jest naprawdę godna polecenia, dziś zdałam egzamin za pierwszym... MARTA