ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Serdzeczne Podziękowania ! (1) Witam ! Jestem świeżo upieczonym kierowcą . Zdałam za trzecim razem , co... Barbara H. kursanci Elki skazani na sukces!!! ;) (1) wczoraj udało mi się uzyskać upragnione prawo jazdy - dzięki Elce School!... Justyna Podziękowanie dla Łukasza . (1) PORD zaliczony!!! Oczywiście kosztowało mnie to wiele nerwów, ale udało mi... monia k
Krystyna F. - opinia (1) Podziękowania dla całej ekipy ELKI! Dzięki mojemu instruktorowi panu... Krystyna F. Elka the best (1) 1. Egzamin - zdany za 1 podejsciem :) 2. Instruktor - super (podziekowania... steve_pl Jestem na TAK ! :) (1) Jeżeli mi – podobno największemu śpiochowi jakiego nosi ta Ziemia,... Justyszka ZDAŁAM :D (1) 9 lutego zdałam egzamin za drugim razem :D :D a nie wierzyłam że tak szybko... Iwona PORD zaliczony!!!!! WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA PANA ZENONA POTULSKIEGO (1) WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA PANA ZENONA POTULSKIEGO!!!!!!! EGZAMIN OCZYWIŚCIE... BARBARA Elka - the best Driving School !! :) (1) Szkola na wysokim poziomie, instruktorzy umiejetnie potrafia przekazac wiedze... Bartosz Mudlaff było miło, ale się (nareszcie) skończyło :) (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę. Teoria minęła szybko i przyjemnie. Jazdy... Agnieszka C :) (1) przygotowanie SUPER..!! zdałam za pierwszym razem :) Asia Zapraszam do ELKA SCHOOL w RumiaCity :) (1) Elka School- to najlepsza szkoła, nauczy nawet największego matoła! Na... Kamila D. Bardzo zadowolony kursant!!!! (1) Witam !! Zapisałem się na kurs na początku września 2009 roku i muszę... KrzysztofW ELKA SCHOOL - SZKOŁA DLA TYCH CO CHCĄ ZDAĆ ! SZYBKO I BEZPROBLEMOWO ! (1) ELKA SCHOOL - SZKOŁA DLA TYCH CO CHCĄ ZDAĆ ZA PIERWSZYM LUB DRUGIM RAZEM,... MARIUSZ Najlepsi w trojmiescie. (1) Jestem pierwszym absolwentem,ktory zdal prawko z osrodka nauczania w Rumi. Za... Piotr Zypper Warto uczyć się w ELCE! (1) Wszystkim polecam naukę w Elka School! Teoria przekazywana jest w bardzo... Agnieszka Cała prawda o Elce w Rumi (1) Szczerze mówiąc nie mogłam się doczekać otwarcia szkoły w Rumi. Czytałam... Marlena TYLKO ELKA SCHOOL (1) Zdałem dzisiaj egzamin za pierwszym razem ( szok jeszcze nie moge w to... Marcin z Rumi polecam (1) dziś właśnie udało mi się zdać egzamin na prawko, co prawda za 2 podejściem... Anna P Elka School w Rumi ---Ciekawa i Ładna (1) Witam Z początku chciałem się zapisać do ELKI w Gdyni. Pewnie bym nie... Olek G.