ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Rewelacyjna szkoła, super podejście do kursantów i najlepszy instruktor -... Katarzyna Solidna nauka jazdy (1) Zanim rozpocząłem naukę jazdy w Elce, słyszałem o niej wiele dobrego. Teraz,... Paweł W. Elka górą !!! (1) Zakończyłam kurs zaledwie w dwóch miesiącach i zdałam za pierwszym... Patrycja O.
Elka jest Wielka! (1) Dzisiaj o godzinie 6:15 rozpoczął się mój pierwszy i ostatni egzamin,... Basia Świetna szkoła jazdy!!! (1) Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym Elkę School (oddział w Rumi).... Lucyna M. 100%zadowolenia (1) Moim instruktorem był Krzysiu Pawlisz.Zdawałem na kategorie A! I... krzysztof Elka School JAK NAJBARDZIEJ!!!!!!!!!!! (1) Zdalam dziś egzamin!!!!!!!!!! Co prawda za drugim razem, ale za 1 trafiłam po... Iwona Dziekuje!!!!!! (1) Pan Boguslaw Pach-Rudnicki to instruktor na medal !!! Fantastyczne podejscie... Dorota B. Tomasz Przedpełski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki w Elka School. Profesjonalna obsługa,... Tomasz Przedpełski Elka jest Wielka! (1) Naprawdę gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze wahają się nad wyborem.... Paweł Tak powinna działać każda szkoła jazdy (2) Teorie robiłem w Gdyni (dobra organizacja, szybka nauka) a jazdy w Rumi.... Ksawery K Na najwyższym poziomie (1) Wszystko super ! Zero przekrętów i innych bajerów z godzinami! Teoria... Andrzej W Kategoria A (1) Witam Gorąco polecam Elke. Zapisałem się na kat. A. Prawko na auto mam już od... Grzegorz PORD - zero błędów (1) W dniu dzisiejszym udało mi się zaliczyć egzamin pozytywnie! Jeśli ktoś jest... Tadek Pan TOMEK MAJEWSKI- najlepszy instruktor! (1) Polecam! P. Tomek to instruktor, który szczegółowo, zrozumiale i z... Karolina Polecam !!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę. Teoria prowadzona przez pana Jurka wchodziła... Daria ZDAŁEM (1) polecam bo: jest profesjonalnie , jest sprzęt do nauki, są dobrze... marek Pozdro dla Łukasza ;) (1) Po dwóch miesiącach ciężkiej pracy nareszcie zdałem :) podziękowania dla... Adrian Agnieszka - opinia (1) W końcu odebrałam upragnione prawo jazdy. Bardzo dziękuję Panu Zenkowi za... Agnieszka Elka jest wielka !! (1) Tak więc... Teorie zakończyłem w 8 dni, Pan Janek świetnie prowadzi wykłady.... Mateusz