ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Opinia absolwenta. (1) Tydzień temu zdałem egzamin na prawo jazdy i to za pierwszym podejściem. Nie... Marcin S. Mariusz - opinia (1) Zdałem za drugim razem:).Szczerze polecam Elkę.Kurs przebiegł sprawnie i bez... Mariusz Polecam w 100% ! (1) Egzamin zdałem prawie 3 tygodnie temu także emocje zdążyły upaść i mogę już... Mateusz Z.
Naprawdę Warto! (2) Zapisałam się na prawo jazdy bo nie ubłaganie zbliżało się 18lat ;] .... Natalia J. :D (2) "pani Małgorzato, nie najgorzej to wygląda, w zasadzie dobrze to wygląda,... Gośka czego chcieć wiecej ;) (2) Wszystkim niezdecydowanym czy i gdzie zacząć przygodę z prawem jazdy,... Gosia Polecam (2) Ogromne podziękowania dla całej ELKI SCHOOL w Rumi, a w szczególności dla... Karolina T. DOBRY WYBÓR (1) Witam ja mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim tę szkole, zdałem i... RAFAŁ Ola - opinia (1) Instruktorzy sympatyczni i kompetentni:) kurs to czysta przyjemność:)) polecam! Ola Asia- zdecydowanie polecam ; ) (1) W dniu dzisiejszym uwaga.. ukonczylam egzamin z wynikiem pozytywnym ;)) . co... Asia Za pierwszym razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD (1) 16.12.2001r miałem egzamin XD ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM XD a to dzięki... Bartek R Marlena - opinia (1) Nie muszę chyba pisać, że Elka School jest najlepsza, gdyż jest to... Marlena Polecam! (1) Elka school to najlepszy osrodek w trójmiescie!!!.Z czystym sumieniem moge... Sandra Polecam! (2) Jeżeli szukacie szkoły, która ma Was doskonale przygotować do egzaminu to... Nerwusek Polecam !!! (1) Jeżeli ktoś chce zapisać się do szkoły nauki jazdy ELKA SCHOOL i chce się... Ania_mag Zdałem Prawko (1) Dzieki Wielkie za dobra nauke bo pare miesiecy mialem przerwy w nauce...... Mariusz Pytanie odnośnie wykładów (1) Czy trzeba być obecnym na wszystkich wykładach w tej szkole??? Marek Polecam;-) (1) 03 grudnia dołączyłam do szczęśliwych posiadaczy prawa jazdy:D Muszę przyznać... Natalia. N Elka School Najlepsza! (1) Serdecznie dziękuje Panu Jurkowi za bezcenne rady dotyczące bezpiecznej jazdy... Patrycja Elka jest naprawde wielka!!! (1) Elka School to najlepsza szkoła z pośród wszystkich szkół. Jezeli szukacie... Ola W.