ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Polecam wszystkim!! (1) W szczególności polecam instruktora ŁUKASZA KREFTA - świetne przygotowanie... Paweł ELKA JEST WIELKA.! :) (1) Dzisiaj miałam trzecie podejście do egzaminu(Chociaż powinnam zdać za... Karolina Elka School - super! (1) Teoria - fajne połączenie między tym co ważne, a miłą atmosferą podbudowaną... Monika L.
Krzysztof Pawlisz - POLECAM! (1) Zdałem dziś egzamin an kat.A. Chciałem serdecznie podziękować całej ekipie... Paweł POLECAM !!! (1) Dziś zdałam egzamin za drugim razem,za pierwszym zaaa baardzo się... Kasia S :) !! ŁUKASZ KREFT !! - NAJLEPSZY INSTRUKTOR!! :) (1) ŁUKASZ KREFT - INSTRUKTOR Z PASJĄ :) Chciałam bardzo podziękować, mojemu... Natalia w Brooklinie Super szkoła!! (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania w elka school w rumi! Super... Dagmara Neubauer DZIEKUJĘ!!! (1) ELKĘ polecam wszystkim chcącym uczyć się jeździć. Naprawdę miła atmosfera i... Patrycja Opinia Dominika :) (1) Elka School oo tak!!!!! :) Polecam!!!! Korzystam z usług Elki po raz drugi... Dominika Warto było (2) 16 lat temu próbowałam zrobić prawko. Chodząc na kurs strasznie się... Małgosia zadałam za pierwszym razem (1) Jak dla mnie najlepsza szkoła jaką znam!!! Świadczy o tym fakt że zdałam za... MAGDA Polecam!!! (1) Wszystko na wysokim poziomie,gorąco polecam niezdecydowanym... Ja zdałem... Tomasz Groth Rewelka (1) Egzamin zdany za pierwszym- bo jakby inaczej ucząc się w takiej szkole ;)... Piotr Bagiński Elka jest Wielka! (1) Dziękuję za wszystko, pełen profesjonalizm, dziś zdałem za pierwszym razem, i... Dominik dziękuje (1) Chiałam bardzo podziekować p. Zenkowi za wspaniałą nauke jazdy a szczególnie... Wiola Polecam! :) (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Elkę School, przemiła atmosfera, bardzo... Kasia ;-) kat A (1) Świetny ośrodek! Obsługa, no i instruktorzy. Zdałem za pierwszym razem dzięki... Daniel POLECAM, POLECAM, POLECAM (1) Egzamin zdany za drugim podejściem dzięki Panu TOMKOWI MAJEWSKIEMU. Bardzo... A.K. Dzięki!! (1) Witam, tydzień temu zdałam egzamin. I choć za trzecim razem - uważam to za... Karolina ELKA SCHOOL JEST WIELKA! (1) Polecam "ELKE SCHOOL" gdyż jest to jedna z niewielu szkół w których na prawde... DOMINIKA