ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Assin - opinia (1) Szkoła przygotowała mnie do egaminu za pierwszym razem i jestem zadowolony z... Assin POLECAM!!! (1) Nauka w miłej atmosferze i na luzie super instruktorzy cierpliwi i pomocni.... Agnieszka K.. z Dębogórza Najlepsza na świecie szkoła jazdy!!!!!!!!! (1) Do Elki trafiłam z polecenia koleżanki, pełna obaw czy w ogóle nadaję się na... Agnieszka S.
Gorąco polecam elke (1) Świetna obsługa, bardzo miła atmosfera na wykładach i w czasie jazdy. Gorąco... Mateusz S. Najlepsza szkoła ! (1) Wczoraj zdałam egzamin (testy i jazdę) za 1 razem. Wszystko (a na pewno 90%)... Katarzyna Modzelewska Gorąco polecam ELKA SCHOOL Rumia (1) Serdecznie polecam wszystkim kursantom Łukasza Chwesiuka za przygotowanie za... Michał Egzamin zdany za 1 podejściem :) (1) Chcesz być gotowy na wszystko co wymyśli egzaminator w PORDzie? Śmigaj do... Dyskutujący Kursant szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy! (1) Serdecznie polecam wszystkim,starszym i młodszym przyszłym kierowcom te... IZA 1937 Polecam :) (1) Wczoraj odebrałam prawo jazdy! :D Cały kurs odbyłam w Elce w Rumi. Serdecznie... Kamila Gorąco polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim kursantom - Łukasza Chwesiuka jako instruktora... Oskar Elka najlepsza! (1) W dniu wczorajszym usłyszałem słowa pana egzaminatora o pozytywnej ocenie... Wojtek POLECAM (1) Duży profesjonalizm, wysokie kompetencje wykładowców, wielka cierpliwość... Damian Lessnau Super instruktor Pan Marian (1) Nauka w miłej atmosferze, poziom bardzo wysoki, duża cierpliwość instruktorów... Rafał Patrycja - opinia (1) Rewelacyjna szkoła jazdy. Teoria prowadzona bardzo ciekawie, szybko płynął... Patrycja P. Łukasz Chwesiuk => instruktor godny uwagi... xD (1) Mila atmosfera, wykłady teorii jak najbardziej udane i bardzo humorystycznie... Patryk.S "ŚwistaK" Polecam ZDAŁAM!!!!!!!!!!!! (1) ELKA SCHOOL NAJLEPSZĄ SZKOŁĄ JAZDY. POSIADA PROFESJONALNYCH INSTRUKTORÓW,... Grażynka :) Polecam!!! (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy!!! W szczególności instruktora Łukasza... Kuba Kornelia - opinia (1) Jakiś czas temu udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy, i wiem, że jest w... Kornelia Polecam (1) Co tu dużo pisać, dzięki przygotowaniu i zdobytej wiedzy zdałem za 1 razem.... Wojtek Tylko elkaschol i tylko Pan Jurek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W dniu dzisiejszym(19.04.2012) o 9.30 przystąpiłam do pierwszego w moim zyciu... Karolina Zawitowska