ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Łukasz Chwesiuk (1) Łukasz Chwesiuk to najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić. Miły,... Alicja Polecam panią Katarzyną Lipińską :) (1) I stało się w końcu! Dzięki Elka School w Rumi, która posiada mega... Szczęściarz Aleks Polecam Elkę i panią Kasię Lipińską! (1) Jak kolega poniżej, jazdy z Kasia Lipińską i egzamin zdany za pierwszym razem ;) Przemek
Polecam Elkę i panią Kasię Lipińską! (1) Szczerze polecam całą Elkę School, a najbardziej panią instruktorkę Katarzynę... Piotrek Nagłówek (1) Jeździłem z Łukaszem Chwesiukiem i zdałem za pierwszym razem. Egzaminator... Marcin Sylwia B. - opinia (1) Elkę poleciła mi przyjaciółka i był to dobry wybór. Kurs teoretyczny... Sylwia B. bardzo dobra szkoła (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy.Szkoła świetnie... kursantka Pana Jurka Udało się !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Z pośród wielu ofert szkół jazdy, wybrałam ELKA SCHOOL w Rumi. To był strzał... Ola Paulina H-S - opinia (1) Tylko Elka :) Szkoła godna polecenia. Dodatkowe jazdy z Łukaszem Kreftem... Paulina H-S Elka School (1) Szkoła najlepsza pod słońcem:) Serdecznie polecam instr. Łukasza Chwesiuka... Basia Celina - opinia (1) Celina, lat 48 bardzo trudny przypadek. Bardzo, bardzo dziękuję wykładowcy i... Celina Magda - opinia (1) Bardzo chciałabym polecić Pana Łukasza Chwesiuka. Świetny instruktor,... Magda Bomba! (1) No i to się nazywa DOBRA SZKOŁA JAZDY! Zdałem za pierwszym razem, bez żadnych... Krzysiek Dziękujeeeee! (1) Nie mogłam zdać egzaminu. Zmieniłam szkołe na ElkaSchool i zapisałam się do... Kasia ELKA SCHOOL Rumia - zdane za pierwszym razem (1) Pozdrowienia dla pana Jerzego Surały - mojego instruktora. Zawsze miła... Jan Grasewicz Agata - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Łukasza Ch. ! Jazdy z nim to była sama... Agata Polecam :) (1) Serdecznie polecam Elkę School ! Bardzo dobra obsługa, interesujące wykłady... Ania ElkaSchool (1) serdecznie polecam wszystkim tą szkołę!! Miałam duży problem ze zdaniem... Kasia Polecam Elke i Pana Zenka !! (1) Mocno polecam Pana Zenka, instruktor jakiego można sobie tylko wymarzyć, nie... Mateusz POLECAM NA MAXA SZKOŁĘ ELKA SCHOOL!! ;) (1) Super atmosfera podczas teorii, profesjonalne podejście.. Pan ŁUKASZ KREFT... S.