ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

:) (1) Prawko zdane za 2 razem. Obsługa w elce bardzo miła, poziom nauczania wysoki... Monika Zdany egzamin za pierwszym razem! (1) Szkoła rewelacyjna, zdałam testy i jazdę za pierwszym podejściem! To zasługa... Ania 16 godzin i mam to za soba ;]] (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się w 2008 r w Słupsku nie zdałem dwa... złotnik
Najlepszy instruktor i szkoła pod słońcem ! (1) Gorąco polecam elkeschool ! Pan Jurek który prowadzi wykłady z teorii... Monika. K POLECAM! (1) Rozpoczęłam kurs pod koniec listopada, a egzamin zdałam 13 stycznia. Pani... Julka Polecam ! (1) Kurs teoretyczny w przyspieszonym tempie był może trochę ciężki ale dzięki... Zuzia o TAK :) (2) Bardzo jestem zadowolona ,że właśnie w tym ośrodku mogła przygotować się do... Aśka sandra - opinia (1) Zdałam za 2 razem. Polecam nauke u Julity:D Ma naprawde stalowe nerwy:D... sandra POLECAM PANA ARKA Z ELKI NA MAKSA, WSZYSTKIM BEZ WYJĄTKU!!! (1) Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad wykupieniem jazd, to polecam tylko i... Dagmara Michau S - opinia (1) Bardzo dobra szkoła z fantastyczną obsługą. Mój instruktor Arek jazdy wybił... Michau S EKSTRA INSTRUKTOR (1) ELKA SCHOOL super szkoła . Fajnie nauczają i fajny sprzęt posiadają . W... Karol Udało się! (1) Zdałem za pierwszym razem, bez żadnego problemu, a to wszystko dzięki... Damian Najlepsza! (1) Bardzo dobra szkoła z fantastyczną kadrą! Na sam początek na uznanie... Sonia ELKA SCHOOL (1) Profesjonalna nauka w bardzo miłej atmosferze, szczególne podziękowania za... Dominika Polecam Arka Kotowskiego Rumia i Chylonia (1) AAA zdałam!! i to za 1 razem :D Nie żeby aż tak mnie to dziwiło ;) W tym o to... Świeżynka wśród wyjadaczy :) Opinia Pozytywna - Prawo jazdy KAT.B (1) Chciałbym podziękować tej szkole za współpracę, sala dobrze wyposażona w... Adrian Pani Kapitanowa :) - opinia (1) Dziś zdałam egzamin za drugim podejściem, za pierwszym nie udało mi się... Pani Kapitanowa :) Polecam (1) Wszystkim, który stoją przed wyborem szkoły jazdy, polecam ELKA SCHOOL.... Tomasz Marlena - opinia (1) Wszystkim życzę tego uczucia, które ogarnęło mnie, kiedy otrzymałam pozytywny... Marlena Praktyczny za pierwszym razem :> (1) Pamiętam jak dziś gdy wszedłem 3 września zapisać się na kurs. Od progu... Jakub Majchrzak