ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Super szkoła ! (1) Naprawdę bardzo fajna szkoła którego każdego nauczy jezdzić, fajna atmosfera... Dawid Bela Świetna szkoła! (1) Zdałam oba testy za pierwszym podejściem. Polecam pana Wojtka Plichtę,... Asia Polecam ! (1) Egzamin zdany, jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ! Chciałabym... Sara
Ewa - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem teorię oraz jazdę dzięki Pani Jurkowi, NAJLEPSZY! W... Ewa Bardzo dziękuję ELKA SCHOOL!!! (1) O aucie przed kursem wiedziałam tylko,że ma kierownicę i 4 koła a dzięki Panu... NIKA Jeeea! (1) Zawsze byłam ciekawa jak czują się osoby, które zdają za pierwszym razem i z... Kinga - opinia (1) Serdecznie polecam elke ;) świetna szkoła, super instruktorzy, a w... :) (1) Polecam jazdy z Panem Jurkiem:] Przez 4h pozwolił mi zrozumieć więcej niz... Beata SZCZĘŚLIWA dzieki ŁUKASZOWI CHWESIUKOWI (1) Zdałam egzamin w sobotę 13,12,2014r o 7 rano.A to wszystko dzięki Łukaszowi... Madzia Pocierznicka Zdałam za drugim! (1) Bardzo polecam Elke school! Super szkoła, ludzie, atmosfera! I pozdrawiam... Małgorzata Udało się! (1) Pozdrawiam najlepsza szkółkę prawa jazdy Elkę School, a w szczególności... Kornelia pozytyw (1) jeden z najlepszych instruktorów Łukasz Chwesiuk oraz Arek jak jeździć to... Dawid Za 1 :D (1) Po pierwsze ogromne podziękowania dla Łukasza CH. ( jesteś najlepszy :D )... Weronika mirek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, prawko zdane za 1 razem, polecam, oraz dziekuje... mirek Najlepiej :) (1) Miła atmosfera, instruktorzy a w szczególności Arek!! Dziękuje z całego... :) Elka School Ocena (1) Kurs przebiegał bardzo sprawnie, bez problemów zdałem egzamin państwowy za co... Dawid Kowalski POLECAM!! (1) Polecam dwóch instruktorów z Rumi- Marcina K i Pana Ryszarda:)Marcin mega... Kasia Panikara:) Pozytywny!!! (1) Elka School w Rumi jest najlepsza! Wszyscy są sympatyczni, uprzejmi i skorzy... Paweł Zdane!!! :) (1) Prawo jazdy marzyły mi się już od dawna. Dzięki Elce School w Rumi mogę teraz... Agnieszka Akopov Ogromne dzięki!!!!! (1) Trafiłam na Elkę school z polecania znajomych i nie żałuję tej decyzji.... Gracjana