ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Zdane za pierwszym! (1) Elka najsuper i nie bez powodu! Super atmosfera podczas jazd i świetne... Emil Opinia :) (1) Co tu dużo mówić tak jak i nauka była konkretna tak i moja opinia o tej... Adam M. egzamin z głowy;) (1) Gorąco polecam Elka School. Panie w biurze super pomocne, instruktor... M
Zdane za pierwszym! :)) (1) Wszystkim chcącym zdać prawko szybko, bezstresowo i skutecznie polecam Elka... KarolinaS zdane :) (1) Świetna szkoła, mogę z czystym sumieniem polecic. Instruktorzy indywidualnie... Aurelia Zdane! (1) Patrząc na resztę moja opinia nie będzie pionierska (: Egzamin zdany,... JarekM Elka School Rumia POLECAM !! (1) Polecam wszystkim chcącym korzystać z tej szkoły prawa jazdy ! Wszystko super... Daria Nareszcie! (1) Moja przygoda z uprawnieniami trwała już dłuższą chwilę. Za pierwszym razem... Marek ELKA SCHOOL THE BEST! (1) Co prawda egzamin teoretyczny za drugim, lecz praktyczny za pierwszym! Bardzo... Justyna ELKA SCHOOL za 1 razem :D (1) Zdałam egzamin za 1 razem :D. Super szkoła, większość mojej rodziny uczyła... Kinga Ptak Jedna z najlepszych szkółek w trójmieście ! (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, na prawdę sympatyczne podejście i... Agatka123 Urszula - opinia (1) Serdecznie polecam ELKA SCHOOL. To najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców w... Urszula Polecam tę szkołę (1) Dziś żeby zdać egzamin praktyczny za pierwszym podejściem trzeba się ponoć... Aleksandra Z Najlepsza Szkoła Jazdy według mnie (1) Czas spędzony na teorii i jazdach w Elce uważam za bardzo dobrze spędzony.... Zachariasz Ginter Polecam Elkę :) (1) Serdecznie polecam ELKE SCHOOL, miłą atmosfera i profesjonalni instruktorzy w... Agnieszka Maja - opinia (1) Chciałam bardzo mocno podziękować Marcinowi K. Po kursie u konkurencji nie... Maja Gdyby nie ELKA to bym nie zdała :) (1) Zgłosiłam się do ELKI załamana po kursie, który odbyłam w innej z rumskich... Ania Polecam Elka School ;) (1) Jestem bardzo zadowolony z wybrania tego właśnie osk SZKÓŁ JEST WIELE ELKA... MmM Gorąco polecam Elkę School! (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu przeprowadzonego kursu. Moim instruktorem... Paulina ŁUKASZ IS THE BEST (1) 22.04 to najszczęśliwszy dzień w moim życiu!!! Gorąco polecam mojego... Martyna H.