ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Najlepsza szkółka z świetną obsługą i instruktorami (1) Tak jak każdy, poszłam na prawko z brakiem wcześniejszej styczności z jazdą... Oliwia Waldowska Nie mogłem wybrać lepiej! (1) Obsługa wspaniała. Wykładowcy na zajęciach teoretycznych świetni, zwłaszcza... Szymon Poziom 6 (1) Jeżeli Prawo Jazdy to tylko z Elka School! Lekcje w świetnej atmosferze ,... Kursantka Anka D
Monika - opinia (1) Polecam te szkole wszystkim przyszlym kierowca. Świetni instruktorzy ( Łukasz... Monika Najlepsi (1) Elka school spełnia marzenia. Jestem strasznie zadowolona z obsługi i... Iwona Ruszewska Najlepsza szkoła w trójmieście. (1) Jeżeli się zastanawiasz jaką szkołę wybrać to właśnie znalazłeś/aś. Elka... Mariusz Elka School najlepsza! (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Panie z biura bardzo miłe i uprzejme.... Angela Elka School Galeria Rumia (1) Polecam wszystkim Elke School , bardzo dokładne wykłady , miła obsługa... Julita Polecam! (1) Polecam wszystkim ta szkole nauki jazdy, panie w recepcji bardzo mile, 30... Wiki Polecam!! (1) Gorąco polecam wszystkim! Najlepsza szkoła nauki jazdy! Bardzo dobre... Kamila Polecam szkołę nauki jazdy elka school (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę. Bardzo dobrze przygotowuje teoretycznie jak i... Natalia pan Jurek (1) Serdecznie podziękowania dla pana Jerzego. S.w ciągu 15godzin nauczyl mnie... Katarzyna profesjonalizm (1) Gorąco polecam, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem dzięki Elka... Magda Blondynka (1) Zapisując się do Elki prosiłam żartobliwie panią w biurze o instruktora dla... Zuzanna POLECAM (1) Polecam Elka school najlepsze szkoła nauki jazdy. Super miła obsługa i... Krystian Polecam serdecznie! (1) Na pewno polecam wszystkim wybranie się do Elki w Rumi. Zdałem wszystko łatwo... Mateusz Mazalon Polecam! (1) Elka school jest naprawdę godna polecenia. Zdałam bez problemu wszystko za... Ania S Zdane!! (1) Polecam Elka School! Wykłady są prowadzone w taki sposób, że bardzo dużo się... Gosia Patrycja - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, naprawdę polecam! Polecam instruktora Mariusza... Patrycja Zdane za pierwszym razem! (1) Uczyłam się w tej szkole i był to najlepszy wybór : D Mogę z czystym... Paulina