niestety coraz gorzej (2) Wybraliśmy się w kilka osób w sobotni wieczór, aby po raz kolejny niestety... M. OSTATKI (2) Jestem ze smaczony z pobytu na ostatkach w tym klubie śmierdzi stęchlizną nie... K.R. Kurs Salsy (1) Kurs salsy bardzo fajny pomysł na piątkowy wieczór kasia
Super (1) Chodze w piatki na karaoke. Rewelacja tyle co można powiedzieć :) Filip Karaoke (1) wreszcie ktoś wpadł aby robić karaoke w piątki podczas imprezy - bardzo mi... Agnieszka KŁAMCY (2) ORGANIZATORZY TWIERDZILI ŻE W MOMENCIE SPRZEDAŻY BILETÓW BYŁO 60 OSÓB. GDY... DANIO Dobry klub gay friendly (1) Wszystko ok, choć ludzi niestety nie za dużo. Minus jest taki, że w... Bartek warto przemyśleć (1) muzyka wystrój atmosfera i dostępność płacenia kartą do przemyślenia ambroise Fajny,klimatyczny lokal (2) Byłem tam wczoraj ze swoim chłopakiem.Byliśmy tam pierwszy raz i spodobało... Nowicjusz elton to z*******y club (2) z*******y club polecam innym mati NIE POLECAM (1) NIE POLECAM MIEJSCA, MAŁO LUDZI, OSZUŚCI, A O SMRODZIE SZKODA PISAC.... DAREK Podobała mi się nauka tańca (1) Gratuluję organizatorom. anka Niebieskie t-shirty (1) klub bardzo wyborny , nasza kolezanka beata do tej pory trzezwieje!! obsluga... Beatka Z . Jaworzno:P Miejsce warte polecenia (1) Moim zdaniem Klub zasługuje na bardzo dobra ocenę w rozumieniu klimatu... Metaloplastyk świetny klub (1) byłem tam po raz pierwszy w ostatnia sobote.super obsługa bardzo mili... Ja suuper!!! (1) Byłem w sobotę extra, fajni ludzie a muza po prostu bomba lol.