Baba (1) Jest taka menda babska co jej kurka przeszkadza jak ktoś za długo wybiera czy... Angielski (1) Jeśli język angielski to z panią Ewą Wypych. Nauka przynosi rezultaty i jest... Anna Razem taniej (1) Zapisałem się tu z dziewczyną, bo akurat mieli promocję dla par, a my... Robek
dla dzieci (1) zapisalałm moją córeczkę na kurs dla dzieci, to był dobry wybór, córci szybko... goro seniorzy (1) córka mnie zapisała na kurs dla seniorów, chociaż nie byłam za bardzo chętna... u11 Przyjemna szkoła (1) Jak dla mnie bardzo przyjemna szkoła. Zapisałem się do niej, bo od dziecka... Słowik nauka angielskiego (1) ja tam z kursu jestem zadowolony,chociaż już swoje lata mam chciałem nadążyć... rosko Szkoła jak każda inna.... (1) Co mają naprawdę dobre to marketing;) Jeśli chodzi o zajęcia - to tak jak... AS serdecznie polecam (1) Ceny może i nie za niskie, ale naprawdę warto. Po raz pierwszy ktoś nauczył... Centauris Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam Empik School w Gdyni. Mają świetnych... Michalina Empik w Gdyni (9) Obsługa straszna! Brak kompetencji! Jakiś czas temu byłam w sklepie szukałam... gość ze swojej oferty robią tajemnicę (1) Chciałam się dowiedzieć telefonicznie, jaka jest oferta na kursy wakacyjne,... Natalia rewelacja (1) uczeszczam na 2 poziomie. grupa 7 osob teoretycznie, praktycznie 5 osso na... bartek brak zainteresowania klientem (1) chciałam się umówić na rozmowę z lektorem, nie skontaktowano się ze mną... Katarzyna nic nadzwyczajnego (1) za dużo osób w grupie i zbyt duża różnica wiekowa wśród uczestników. Licealna... butler