ODRADZAM!!! (1) Odradzam odradzam odradzam! Wiedziałam, że jest to specyficzna osoba i... b. Polecam (1) Dziś jestem po pierwszej wizycie u pana doktora. Mam wykupiony pakiet przez... Alicja Profesjonalizm (1) Od kiedy trafiłem pod opiekę Pani doktor moje zdrowie i co za tym idzie życie... Mirosław Wawrzyniec
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! (4) Na wizytę u Pani doktor trafiłam ponieważ mam problem z zajściem w ciążę. Po... Ania Odradzam (4) Panią dr Turek-Muczyńską poleciła mi koleżanka, która leczyła się u niej z... Jola szukam pomocy -a tu rozczarowanie (3) na poszatku bylo zainteresowanie .ale z czasem zaczelam byc ciezkim... ewunia Profesjonalista! (1) Polecam! Bardzo miły i budzący zaufanie lekarz. Bardzo dobry specjalista. A... Monika doświadczenie i intuicja (1) Polecam Panią doktor. Odnalazła źródło problemu, choć niewiele wskazywało, że... pacjentka Profesjonalistka (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami, jestem pacjentka Pani doktor od 6... ANA45 Świetny, rzeczowy, sympatyczny lekarz (1) Bardzo mnie dziwią wszystkie negatywne opinie na temat dr Szymuli. Chodziłam... zing Dobry Endo i Gin (1) Dobry Endo i Gin ja Edyta z Gdyni - opinia (2) Nigdy nie brałam udziału w tego typu "rankingach" ale polecam Państwu tego... Edyta z Gdyni Lekceważące podejście... (2) Do Pani Doktor próbowalam "dostać się" we wrześniu 2007r.... Dzwoniąc w... Kasia Strata czasu (2) Zapisalam sie do dr T.- M. Oczekiwalam na wizyte okolo 6 m-cy i bardzo załuje... Alex opinia (2) Jestem w pelni zadowolona z opieki tego lekarza, zawsze znajduje dla mnie... karolina Dziekuje za zdrowego synka (1) Dzieki Pani Dr. Ewie Gross mam wspanialego 10 letniego synka. Majac... Monika Makos-Bury, Gdynia/Housto POLECAM (1) Profesjonalne podejście do pacjenta ( nie takie sztywne , lecz jak do... Gosia PANI DOKTOR I JEJ ŻYCZENIA (1) Jak niesamowicie byłam zdziwiona gdy umawiając się na wizyte usłyszałam że... schorowana Braniewo (1) Dziękujemy Pani za profesjonalizm, podejście do pacjenta i odwagę! Moja zona... Andrzej i Sabina Drozdowscy "DOKTOR Z LUDZKĄ TWARZĄ"-POLECAM WSZYSKIM (1) Wszyskim polecam lekarza-Dominika Rachoń. Po pierwszej wizycie stwierdzam iż... WYMAGAJĄCA