Tragedia! (4) Jestem już dojrzałą kobietą,u ginekologa byłam wiele razy,ale to co przeżyłam... Zawiedziona Naprawdę polecam (1) Naprawdę polecam pacjętka Nie polecam nikomu! (2) Nie polecam zadnej kobiecie, bedac w 2 miesiacu ciazy, poszlam do niego na... Marta
pomylil specjalizacje (2) nie chcialam sie uprzedac wszystkimi negatywnymi komentarzami, ale niestety... fasolka11 NIE POLECAM (1) Lekarz miły tylko dla szczupłych i ładnych pacjentek. Reszta powinna się... Alicja 100% zadowolenia (1) Dzięki Pani Doktor jestem teraz w ciaży, postawiła dobra diagnoze zapisała... Aniołki efka - opinia (3) Chcialam napisac kilka slow o pani dr Zofii Pankrac. To najwspanialszy... efka cos mnie zastanawia... (1) jestem pacjentka dra od ponad 5lat. oczywiscie nie zgadzam sie z negatywnymi... agnieszka-nauczycielka uciekać jak najdalej! (3) napisze tylko tyle: błędna diagnoza zmuszająca do faszerowania pacjenta... Aga BŁAGAM NIE CHODZCIE DO NIEGO (1) DZIEWCZYNY OSTRZEGAM NIE CHODZCIE DO NIEGO, NIE MIŁY, JAK MIAŁ COŚ... CIĄŻA Zdecydowanie odradzam (3) Witam! U Pana Szymuli byłam kilka razy i muszę stwierdzić , ze wizyty te... Marta Polecam (2) Byłam na kilku wizytach u pana doktora i jestem mile zaskoczona tym ze jest... Wioleta Najlepszy endokrynolog w Trójmieście. (1) Przynajmniej dla mnie. Leczę się u Pana Doktora od 2005 roku, a choruję na... Oshin Polecam (1) Po przeczytaniu tak wielu negatywnych opinii, chcę również napisać kilka słów... Iwona Telszewska pacjentka (2) .....Ja lecze sie u Pani doktor od lat tylko ona postawila trafną... pacjentka z wieloltenim stazem Ja nie jestem zadowolona (2) Pani Gross jest moim drugim endokrynologiem. Za każdym razem gdy mam wizytę... KULECZKA Najwyższej klasy fachowiec! (1) Nigdy w życiu nie sptkałam takiego dobrego lekarza!Zawsze trafnie dobrany lek... Lewandowska Zwykły cham i konował. Odradzam wszystkim.. (4) Do niego nie ma chętnych. Bo nie zna się na swojej pracy. Umie tylko... Barbie Super lekarz (1) Jestem Pani Dr pacjentka,lecze sie ok kilku lat i jestem bardzo szczesliwa,ze... Martusia Nie idzcie do niego!!! Przeżyjecie koszmar... (1) Moja żona miała krwawienia. Poszliśmy do Lux Medu niestety nasza ginekolog... Adamski