Prawdziwy Fachowiec!! (2) Przede wszystkim Pani dr SŁUCHA co się do niej mówi. Odpowiada na zadane... Barbara ja (1) Na poczatku wydawalo mi sie ze w koncu trafilam na swojego lekarza.... mala mi Wybitny specjalista i osobowosc (2) Wiele lat temu kiedy straciłam ciążę i wszyscy lekarze mówili, żeby się nie... Monika i Marta
Anita - opinia (1) Korzystać z usług doktora i jestem bardzo zadowolona. Fachowe... Anita KIEPSKI FACHOWIEC (1) Badanie 5-10min człowiek czeka 2,5h w korytarzu zanim p.hrabina(dr)przyjmie... NIEZADOWOLONY nie jest ważne, że pacjent chce być zdrowy (13) Nie wiem, czy pani dr jest dobrym lekarzem. Trudno to ocenić, jeśli pani dr... pacjent Brak ludzkiego podejscia do pacjenta (5) Przychylam się do negatywnych opinii innych. Czuła sie zastraszona... Jolanta warto przeczytać (8) Moja historia choć trochę długa mam nadzieję, że przestrzeże kobiety przed tą... Monia 500% profesjonalizmu (1) Uwilebiam tę kobitę!!! leczę się u niej od 5 lat. na "dzień dobry" mnie... Kala Jolanta Nowak-Makowska - opinia (1) Profesjonalna obsługa Jolanta Nowak-Makowska Bardzo, bardzo dobry i uprzejmy lekarz i REWELACYJNY! (1) Trafiłam do dr Szczurowicz bo polecił mi ją neurolog. Od lat cierpiałam na... JJ Serdecznie Polecam (1) Witam, byłem dzis u pani dr moje wrazenia sa bardzo dobre wszystko rzeczowo... Dawid92 Zdecydowanie odradzam (5) Do doktora Rachonia trafiłam sugerując się opiniami na tym portalu. Był moim... była pacjentka Polecam (3) Rzeczywiście tak jak mówią, lekarz po prostu bajkowy. Pełny profesjonalizm,... EB Sredni lekarz (1) Doktora poleciła mi koleżanka, która była nim szczerze zachwycona.. Ja nie... Pacjentka Konkretny specjalista (4) Dopiero po umówieniu terminu wizyty czytałam TE komentarze.Nie bez obaw... Nadzieja Pacjentka (1) Najwspanialszy lekarz jakiego poznałam, cudowny człowiek fachowość na 10 ,... Ala Doktor the best (1) Lubię, go, bo jest przystępny i z sercem i profesjonalizmem podchodzi do... Hania Świetny specjalista (1) Jestem pacjentką od 2 lat. Niesamowita osobowość, świetny fachowiec. Polecam... Aneta Szymańska Polecam wizytę u Pani doktor (1) Osoba z bardzo dużą wiedzą medyczną, kompetentna, naprawdę stara się pomóc... k.p