kompetentny lekarz (2) Ocena jak najbardziej pozytywna. Pani doktor jest uprzejmą oraz konkretną... Estera WSPANIAŁY LEKARZ I CZŁOWIEK (1) Z pomocy Profesora Sworczaka korzystam już 6 lat i zawsze jestem niezmiernie... Wierny_pacjent Dobry specjalista (1) Wizyta u Prof. Rachonia to przede wszystkim: profesjonalne podejście do... Joanna
Ten pan to jakaś pomyłka! (1) ten człowiek nie powinien leczyć! jest arogancki,lekceważy pacjentki! nie raz... Kobieta polecam (1) Bardzo miła , nie brakuje jej empatii i wiedzy.Polecam Panią Doktor pacjentka Więcej takich lekarzy!! (1) Wreszcie ktoś normalnie mnie wysłuchał i docenił powagę sytuacji. Ta kobieta... Magda polecam zdecydowanie (3) Najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia. Pani Doktor zleciła wiele... ona86 niezdecydowana (1) Dobrze że nie czytałam wszystkich opinii przed wizytą, bo pewnie bym się nie... graz Dr Rachoń (4) Problem był błahy, a pan doktor pomylił się trzy razy, na każdej z wizyt,... asdfg KOLEJNA WIZYTA;-) (3) I kolejny raz czuję się jak pacjentka a a nie owieczka idąca na rzeź bo tak... K.K Bardzo dobry lekarz (1) Do Pani doktor trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się poprzedni... Agulka Szkoda, że nikt nie ostrzegł (1) Nie polecam. Nazwa tego miejsca powinna brzmieć express-endo. 5 minut i do... Źle potraktowana Stefan - opinia (2) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Doktor, która dzięki wszechstronnie... Stefan Niekompetentna i w dodatku niemiła lekarka (1) Źle mnie leczyła, zamiast wykryć lekką nadczynność stwierdziła, że mam... Anna gdańczanka - opinia (2) polecam wizyty u dr , diagnoza kompetentna, rozmowa rzeczowa z poszanowaniem... gdańczanka specjalista w każdym calu (1) Leczę się u prof. Rachonia od trzech lat. Szybko zdiagnozował problem,... anka Polecam! (1) Pani Doktor bardzo miła, rzeczowa oraz godna zaufania. Już od przejścia progu... Damian Dlaczego tak mało jest takich lekarzy? (17) Cudownie iść do takiego lekarza, przed wizytą u którego nie musimy brać... Magdalena Polecam (5) Jako jedyny lekarz z wielu ,dogłebnie przeanalizował moje... Patrycja Zadowolona (1) Bylam kilka razy, zawsze byłam dokładnie przebadana, o wszytsko zapytana.... M.P.