Zadowolona i wdzięczna pacjentka (1) Pani doktor jest profesjonalistką, fachowa, dokładna , konkretna a do tego... WIktoria Polecam! (1) Po pierwszej wizycie trafna diagnoza! Pół roku leczenia i skutki nie do... Pacjentka Pozytywna wizyta u prof. Rachonia. (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u prof. Rachonia. 11 lat szukałam w... Monika
Polecam (1) Chodzę do Pani doktor już od wielu lat. Lecze się endokrynologicznie i... Laura Opinia (1) Pan dr Piotr Wiśniewski jest bardzo dobrym fachowcem. Szanuje pacjenta,... Katarzyna Niepoważne traktowanie (1) Wykonałem 20 telefonów do pana Rachonia. Dzwoniłem przez dwa dni w godzinach... Maciej Polecam (1) Szybko, kompetentnie, przystępnie cenowo. Co dla mnie ważne doktor jest... Wiesław Rewelacyjny lekarz (1) Trafiłam do dr Wiśniewskiego z długa historią. Byłam zaskoczona, że... kw Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry lekarz - stwierdzam z wielkim przekonaniem. Polecam, kto... Wojtek bardzo dobry lekarz (3) bardzo dobry lekarz Nika Polecam zdecydowanie! (5) Polecam Panią doktor. Leczę się od września. Pani doktor ma dużą wiedzę i... pacjentka aleksandra - opinia (3) Zaproponował tylko antydepresanty twierdząc ,że jestem znerwicowana. Dał do... aleksandra Zawiedzona (3) Niestety:( byłam u dr Rachonia na wizycie, po uprzednim zapoznaniu się z... I swayzz - opinia (3) Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej po wizycie u tego lekarza.... swayzz Wielki zawód (2) Niestety, pieniądze wyrzucone w błoto. Pani doktor przy ewidentnej... Marianna bardzo dobry specjalista (2) Na wizyty do pani doktor chodzę do Invicty, ale mogę powiedzieć z czystym... Marta Specjalnie z Irlandii (1) Jestem pod kontrolą dr Sz od ponad roku pomimo tego ,że mieszkam w... Gosia Polecam za całokształt (4) Co tu dużo mówić - Pani Jolanto - bardzo serdecznie dziękuję za to, że nie... Katarzyna Lekarz z powołania (2) U Pani Dardzińskiej kontynuowałem leczenie po wizycie w Akademii. Obecnie... Aleks Bardzo dobry i życzliwy lekarz (1) Bardzo dobry i życzliwy lekarz! Przejmuje się pacjentem, jest spokojny i... Marta