Najlepszy endokrynolog (1) Najlepszy endokrynolog!!!!polecam Marta Walczyńska Wspaniały lekarz (1) Pani Doktor to niezwykle profesjonalny, pełen wiedzy, zaangażowania, empatii... U.L. Świetny specjalista (1) Wizyta przebiegła bardzo sprawnie i miło. Wszelkie pytania i wątpliwości dr... Andżelika
Rewelacja (4) Świetny endokrynolog. Solidny, dokładny, rzetelny, kompetentny. Jestem w... Grażka Szczerze polecam (1) Bardzo dobry specjalista Karolina Zawiodłam się (1) Po kilku wizytach z córką, która ma hashimoto i jeszcze celiakię w klinice... Beata K Polecam! (1) Bardzo rzeczowy i konkretny lekarz, kompleksowe podejście do pacjenta,... Zosia W. Konsultacja endokrynologiczna (1) Profesjonalne podejście do pacjenta i duża dawka informacji. Wyszedłem... Marcin Endokrynolog w ImmunoZdrowie (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u endokrynologa. Przede wszystkim wrażenie... K-sia Hmmm (2) Raczej radze trzymac sie z daleka jesli ktos chce miec organizm po wizycie u... Ola profesjonalnie (1) Poszukując maila do gabinetu trafiłam na tą stronę, więc stwierdziłam że się... Gocha szkoda że nie przyjmuje nowych pacjentów (3) Chciałam się umówić na wizytę i usłyszałam że Pani doktor przyjmuje tylko... Hania Polecam dr Gnacińską (1) Jak w temacie, polecam panią dr Gnacińską. Bardzo dobry endokrynolog. Widać,... Joanna wyleczona z niedoczynnosci tarczycy (4) Byłam niedawno u doktora. Najlepszy lekarz na którego trafiłam. Od 10 lat... Angelika Nie polecam Centrum Medycznego. (2) Wizyta długa i szczegółowa ale nic nie wniosła więcej niż u dotychczasowego... Znismaczony pacjent Wizyta domowa (1) Zamówiłem wizytę domową jako osoba prywatna i jestem bardzo zadowolony.... Wiesław dr Górski jak dr House :) (1) Byłam na wizycie u dr Górskiego. Bardzo miły człowiek, bardzo zainteresowany... Kazimiera najlepszy endokrynolog (1) Leczę się u doktora już kilka lat. Polecam każdemu. Kompetentny, zawsze... Alina Nie polecam (1) Tak jak poprzedniczka radzę unikać. To jakieś nieporozumienie, nie pamiętam... Monika Bardzo pozytywna, cierpliwa osoba (1) Po kilka latach hashimoto i wędrówkach po wielu lekarzach wreszcie jestem... Anna