R.B (2) Bardzo dobry lekarz , Mieszkam w UK i kilka wizyt u endokrynologa w tym... Roman Joanna z Hashimoto - opinia (1) Była to moja pierwsza wizyta u tego Lekarza. Spokój Pana Doktora, empatia,... Joanna z Hashimoto Bardzo pozytywne wrażenie. (1) Wnikliwy wywiad przeprowadzony z pacjentem, holistyczne podejście,... pacjentka
Nieprofesjonalni! (2) W minute po zamowieniu wizyty kobieta z infolinii zadzwonila ze lekarz jednak... pomoc w trudnej sytuacji (1) Potrzebowałam nagłej porady lekarskiej i pomocy na wizycie domowej dla mamy.... Emika Dr Agata Wachalska (2) Polecam lekarza pracującego w Immuno zdrowie dr Wachalska - już drugi raz... Hanna Brycz Wizytya domowa (3) Zamówiliśmy wizytę domową do Naszego dziecka. Czas oczekiwania co prawda... Kasia Jestem bardzo zadowolona z centrum immunozdrowie (1) Szczególnie polecam doktor Wąchalską która, choć nie jest endokrynologiem,... Rut Wizyta pediatry (1) Polecam każdej mamie która ma wątpliwości czy jechać z dzieckiem do lekarza... Marta Dermatolog (1) Dermatolog pani Monika Glombiowska bardzo dziękujemy za szybką i konkretną... Agnieszka Skarpetowska Opryskliwy... (1) Pomimo na pozór prowesjonalizmu dr Rachoń rzuca diagnozami, których na... James Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam dr Rachonia. Poprzedni lekarz doprowadził moje... Aleksandra C-Malinowska Polecam (1) Z porady jestem bardzo zadowolona. Wanda Polecam (1) Wspaniała, życzliwa obsługa. Wszystko bez najmniejszych kłopotów. Oby tak... Ryszard Polecam! (1) Miałam spore problemy i tylko dr Rachoń mi pomógł (a szukałam pomocy u kilku... Marta Kowiel-Walukiewicz Z całego serca polecam wszystkim! (1) Pani doktor jest osobą pełną ciepła i serdeczności dla swoich pacjentów.... Ania zdecydowanie polecam (1) Nie znalazłam do tej pory lekarza, który pochyli się nad problemem... Jola Polecam (1) Bardzo dobry specjalista, z dobrym podejściem do pacjenta. Tak zdecydowanie polecam (1) PANI DOKTOR SZYBKO ROZPOZNAŁA GINEKOMASTIĘ , IDĘ ZA ZABIEG Inni lekarze... Wiktor Wspaniała pani Doktor Katarzyna Jungowska (1) Jestem pod wrażeniem tak wspaniałej obsługi typu wizyty domowej w Niedziele.... Alicja