Jan - ocena (1) Bardzo słaby endokrynolog moim skromnym zdaniem. Bardzo się stara ale... Jan Ewelina - ocena (2) Pani doktor - ku zdziwieniu innych lekarzy do których później trafiłam -... Ewelina Joanna - ocena (1) Od wielu lat jestem pacjentką pani doktor. Każda wizyta przebiega w miłej... Joanna
Ewa Małyska. - ocena (1) Jestem pacjentką P dr .izabeli turek 'muczyńskiej od 25LAT.Zawsze się... Ewa Małyska. Pacjentka 47 - opinia (1) Nigdy więcej u tego lekarza. Lekarz od lat mnie leczył.Ostatnia wizyta moja u... Pacjentka 47 Julia - opinia (1) Dziękuję Pani Annie za opiekę. Leczę się u Pani Doktor drugi rok i widzę... Julia Filomena - opinia (1) Pani Ania to lekarz z dużą wiedzą, od razu po pierwszej wizycie zleciła mi... Filomena Mariola - opinia (1) Polecam, bardzo dobra i kompetentna Doktor, podchodzi z empatią. Leczę się od... Mariola Gosia - opinia (1) Pani Anna jest jednym z najlepzych lekarzy jakich miałam szczęście poznać w... Gosia Koja - opinia (1) Niestety nie polecam tej Pani. Pani Tkaczyk spóźniła się na wizytę, nie... Koja Kaja - opinia (1) Nie wiem skąd te dobre oceny zero empati do dziecka człowiek przychodzi z... Kaja Szczęsna S - opinia (1) Byłam zaskoczona możliwością prawie bezzwłocznego umówienia się na wizytę.... Szczęsna S Alicja Srock - opinia (1) Udałam sie do Pana doktora w mocno awaryjnej sytuacji, wszystko zostalo... Alicja Srock Piotr - opinia (1) Niech nikogo nie zwiedzie piękny gabinet po mamie, jeżeli szanujesz swoje... Piotr Tomek - opinia (1) Pełna profeska 10/10 Jestem w pełni zadowolony! Tomek Ewa - opinia (1) Pani Dr. Jest konkretna i skuteczna przy czym mało wylewna ale jak komuś to... Ewa Agnieszka Babińska - opinia (1) Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam do tej pory. Panią doktor poleciła mi... Agnieszka Babińska Ja - opinia (1) Lekarz, który ma czas dla pacjenta. Zawsze uważny, robi dogłębny wywiad,... Ja Patrycja - opinia (1) Dr Ziółkowski to nie lekarz, to prawdziwy Anioł. Zawsze pomoże, nie zostawi... Patrycja Anetta - opinia (1) Wizytę zamówiłam do 9 latka. Czas oczekiwania krótszy niż zapowiadano. Pani... Anetta