karolina - opinia (1) bardzo dobry lekarz,prowadzil mnie od 2000r kiedy mialam niecale 14 lat,od... karolina Kinga - opinia (1) Bardzo sympatyczna Pani doktor! Gabinet czysty i dobrze wyposazony, naprawde... Kinga dr Zofia Pankrac (1) Moja Pani doktor przyjmuje w właśnie w tej przychodni - dr Zofia Pankrac.... Joanna Głogowska
Janina H. - opinia (1) Lekarz pierwszego kontaktu stwierdził u mnie prawdopodobieństwo choroby... Janina H. Odradzam!!!!! (1) U pani doktor Muczynskiej leczyla sie moja córka - a raczej próbowała się... Lucyna Probe MI - opinia (1) BADANIA USG SA WIARYGODNE MI wieloletnia pacjentka - opinia (1) chodzę do dr butalewicz od paru ładnych lat i wczesniej, gdy nie miałam... wieloletnia pacjentka polecam (1) Pani doktor jest bardzo mila, zeczowo podeszla do mojego problemu, wszystko... Małgorzata Agnieszka - opinia (1) Nie mogę zgodzić się z poprzednimi opiniami, faktycznie zachowuje dystans... Agnieszka jankeska - opinia (1) Pan dr.jarosław szymula jest bardzo nie miłym lekarzem. podzczas rozmowy... jankeska wizyta (1) rozczarowana po wizycie u p.Chełmińskiej byłam prywatnie, ale zostałam... kolejna klapa Przyjemne wizyty (1) Bardzo sympatycznie i w miłej atmosferze odbywaja sie wizyty u Pani doktor.... Aleksandra Jola - opinia (1) Do P. dr na konsultację wysłała mnie dr Turek-Muczyńska, Byłam tylko raz w... Jola