Naprawdę nie wiem co ja zrobiłam ,że nie jestem traktowana jak inne pacjentki... (3) Nie rozumiem czemu ten lekarz dla innych jest dobry , miły ,pomocny ,ale dla... Sandra dr Jakub Górski (1) Byłam na wizycie u dr Górskiego - świetny lekarz. Konkretny i rzeczowy, a... Anna dr Górski (1) Wizyta u doktora była bardzo przyjemna i miła. Doktor całościowo podszedł do... Agnieszka
Nie skorzystam więcej (1) Niestety przez tego lekarza stracilam rok czasu! Twierdzil że wszystkie moje... Krystyna profesjonalizm (6) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat p.Dr. Ja osobiście... ewa Endokrynolog na 6! (1) Baaardzo polecam pana doktora! Zaczęłam wizyty u niego przed samym zajściem w... Natalia Geniusz wyleczył z hirsutyzmu (1) Pan profesor wyleczył mnie z hirsutyzmu miałam całe ciało zarośnięte a... Marlena Sokołowska Kompetencja i profesjonalizm! (1) Kompetencja i profesjonalizm Pana Profesora nie podlega wątpliwości. Wizyta... Inna B. Rewelacja (1) U dr Daroszewskiego leczę się od kilku miesięcy. Nikt inny, tak jak on... Magdalena polecam (2) Leczę się u doktora juz dosyc dlugo, co prawda nie jest zbyt rozmowny, czuje... ja Pani dr Anna Szczurowicz, gody polecenia lekarz Endokrylolog (3) Wystawiam ta opinie, gdyż może ona pomoc osoba szukającym dobrego lekarza... Domiwawska Jeśli macie za dużo dobrego nastawienia polecam (2) Pan dr bardzo skutecznie umie zbić pozytywne nastawienie i nadzieję na... Agat Cudowny lekarz Profesor Dominik Rachon (1) Dziekuje Panu za to ,ze Pan istnieje ...takich lekarzy poiwinni... magdalena Polecam (1) Jestem pod opieką Pani Doktor od 17 lat. Solidny i cierpliwy lekarz o... Kasia wspaniały lekarz (1) naprawdę wspaniały lekarz- kompetentny, uważny, sympatyczny i empatyczny. Regina B. dzięki za dar jakości życia ! (2) Blisko 2 lata czekałem aż zostałem przyjęty, gdyż Pan profesor przyjmuje... rd Lekarz z powołania (1) Polecam wszystkim jako jedyny przebadał mnie, skierował na odpowiednie... Joanna 100% godny polecenia (1) Bardzo miły, kulturalny. Indywidualne podejście do pacjenta i przede... Ana Be Polecam (1) Polecam! Świetny Lekarz! Trochę drogo, ale za jakość trzeba płacić. madzieas beznadziejny lekarz (1) Wizyta u tego pana trwała kilka minut, podczas usg mojej ciąży.Na początku... cięzarna