Olga - opinia (1) Jestem zdziwiona wpisem "zniesmaczonego" ponieważ, byłam u pani doktor... Olga Świetny lekarz (1) Znakomity, w pełni profesjonalny lekarz. Podczas wizyty całkowicie... Kasia Polecam (1) Dr Szymula jest bardzo konkretny, miły, cierpliwy a jego badania i ocena są... Joanna
Polecam! (2) Jestem zdziwiona czytając oceny - jestem pacjentką Pani dr i jestem bardzo... pacjenta z Gdyni POLECAM! (1) Wspaniały człowiek i genialny lekarz Absolutnie nie zgadzam się z przedmówcą.... Karolina moja opinia (1) Zostałam dziś potraktowana niezbyt uprzejmie przez Panią Doktor, niestety... Katarzyna Fachowość i Profesjonalizm !! (2) Witam, Pan Doktor fachowo się mną zajął i uratował moje małego Piotrusia bo... Kamila Bardzo dobry endokrynolog! (1) Polecam. Jest konkretny i zna się na swojej pracy. Dzieki Panu doktorowi... A.S. Każdy ma prawo do wyrażenia... (5) swojej opini. Ja robię to drugi raz w tym temacie ponieważ zajrzałm tu po... Kamila Endokrynolog wart polecenia! (1) Po poszukiwaniach i wielokrotnych bezowocnych wizytach u lekarzy... Anna Wspaniały lekarz (1) Konkretny, potrafiący słuchać pacjenta i przede wszystkim posiada ogromną... Anusia Profesjonalizm (1) Słyszałam o dr. Szymuli przeróżne opinie, przeważnie złe, albo po prostu na... pacjentka TYLKO NIE DR RZEPIAK!!! (1) Wizyty razem 3.Pierwsza nieco dziwna,dr zapytala czy cos mi dolega, czy na... Joaska ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEGO LEKARZA! (1) Umówiłam się na wizytę w pierwszych dniach stycznia 2013 w przychodni... Niezadowolona bardzo dobry lekarz (1) profesjonalne podejscie do pacjenta magdalena Bardzo dobra placówka (1) Życzliwe i ludzkie podejście do pacjenta, profesjonalna rozmowa dotycząca... Kloss Wszystko zawarte w tych słowach... (10) Antoine de Saint-Exupéry ??? Twierdza (VIII) Jestem zadowolona z wizyty,... pacjentka Ciąża (1) Gorąco polecam wybranie się do Pana Doktora na wizyte.Poprowadzenie mojej... Krysia Pierwsza wizyta super! (1) Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Specjalnie wybrałam tego doktora, aby... joanna Agata - opinia (1) Panią Doktor Gross-Tyrkin znam od wielu lat i zawsze byłam mile przyjmowana w... Agata