Paweł Górka - ocena (1) Fachowcy ! Profesjonalna naprawa, jeśli oni nie dadzą rady to nikt nie da ;) Paweł Górka Aneta - ocena (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna pomoc. Wielokrotnie korzystaliśmy z usług... Aneta Daria - opinia (1) Dla mnie zdecydowanie jeden z najlepszych serwisów w Gdańsku. Bywałam już tu... Daria
Natalia - opinia (1) Profesjonalna obsługa i szybka naprawa. Miałam problem z zalanym laptopem,... Natalia Polecam (2) Fachowa naprawa i uczciwe ceny. Ciężko było znaleźć solidny serwis... Ignacy Justyna - opinia (1) W bardzo dobrej cenie został mi naprawiony laptop i to w naprawdę krótkim... Justyna Mateusz - opinia (1) Gorąco polecam! Panowie rozwiążą każdy problem! Mateusz Profesjonalizm i wysoka jakość obsługi (1) Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa. Usługa przeprowadzona szybko i... Ryszard Rzetelność przez wielkie R (1) Bardzo rzetelne i kompetentne podejście. Po wykryciu usterki innej niż... Michał S Niemożliwe robią od ręki a na cuda trzeba trochę poczekać :) (1) Bardzo kulturalna i cierpliwa obsługa odpowiadająca na wszystkie nawet... Elżbieta Bardzo dobry serwis (1) Serwis mogę każdemu gorąco polecić. Znają się na rzeczy, notebooka naprawili... A. Warczewski Najlepszy serwis (1) Bardzo mi pomogli, naprawili laptopa, który został spisany na starty przez... Hann Super (1) Bardzo polecam. Serwis się w 100% sprawdził. Laptop naprawiony, działa... Anka Polecam każdemu (1) Bardzo polecam. Serwis świetny! Działają szybko, fajny kontakt z nimi. Jezeli... Martyna ok (1) ps4 do odbioru po 4-5 dniach, wszytsko działa tak, jak powinno. jestem jak... Małek Serwis na 5 (1) Polecam jak najbardziej, serwis spełnił wszystkie moje oczekiwania. Szybka... Milena super serwis (1) Bardzo polecam! Spełnili moje oczekiwania. Sprawna pomoc, szybka naprawa... arek tanio i solidnie (1) bardzo polecam, serwis naprawdę wart uwagi. mają niskie ceny i faktycznie... zyzk super (1) polecam, błyskawiczna pomoc, wszystko znów działa. ceny niskie. obsługa... carlos szybka naprawa, polecam (1) szybka naprawa xboxa, dzieci bardzo zadowolone, ja tez, czego chcieć wiecej?... tomek