Miło i pomocnie (1) Ja jestem z tych osób, które mają laptopa, bardzo o niego dbają mimo, że się... malinka Profesjonalizm w każdym calu (1) Nareszcie serwis z prawdziwego zdarzenia gdzie znają się na wszystkim. Już... witlek Najlepsi (1) Ile to ja się naszukałem, żeby znaleźć dobry serwis Xbox w Trójmieście. A to... Mirek
Szybko profesjonalna obsługa! (1) Laptop to u moje miejsce pracy. Wykonuje różne prace zdalnie i nie wyobrażam... Maniak Polecam! (1) Szybko, fachowo i w przystępnej cenie. Krzysztof najlepszy serwis w trojmiescie (1) Szybka i dobra obsluga, profesjonalnie i nie drogo. Panowie bardzo mili i... Grażyna Zawsze poratują! (1) Po raz kolejny zostałam uratowana przez Pana Pawła. Polecam każdemu i oby... Iza Niesamowita wiedza (1) Znam się dosyć dobrze na komputerach ale z jedną rzeczą walczyłem 3 dni bez... Marek Polecam (1) Lubię ich .Pan Paweł to specjalista, zawsze doradzi i pomoże . Jak dotąd... Czesław Super serwis (1) Serwis na najwyższym poziomie podchodzi do klienta. Szybko, sprawnie i bez... zibi Naprawa komputera (1) Polecam. Rzetelnie wykonana usługa, bez naciągania. Paweł Baska - opinia (1) Super serwis, bardzo fachowa i sympatyczna obsługa. Gorąco polecam! Baska POLECAM!!! (1) Super fachowa obsługa w przystępnej cenie.Pan Paweł staje zawsze na wysokości... Wiesława Polecam! (1) Miałam problem z przerzucaniem stron na telefonie. Pan wykrył zawirusowaną... A. NAPRAWDĘ POLECAM (1) Dokonano niemożliwego ! :) Laptop był w opłakanym stanie , ale teraz jest... Bella gdy padnie laptop (1) bardzo miła obsługa, polecam. teresa Super firma (1) Mimo,że miałem w domu Wi-Fi telewizor ani laptop nie łączyły się z dostawcą... MS SUPER SERVIS KOMPUTEROW (1) POLECAM BARDZO DOBRY SERWIS KOMPUTEROW I WSZYSTKIEGO CO Z NIMI... HENRYK ADAM JUSZCZAK Mega! (1) Utraciłem dane z karty microSD z powodu jakiegoś błędu. Dzięki Enter Serwis... Sokół krzysiek (1) Obsługa miła profesjonalna. Szybka i profesjonalna pomoc. Będę korzystał z... Krzysiek