Polecam! (1) świetny, profesjonalny serwis. Bardzo pomocni, profesjonalni, szybko... Karol wszystko ok (1) serwis naprawde bardzo dobry, naprawiali mi laptopa w sierpniu, ktory inny... grzes Rozwiązują problemy niedorozwiązania (1) Wszystko ok, fachowo i rzeczowo, opłata za usługę w przystępnej cenie.... Paulina
Sprawnie i szybko (1) Serwis sprawnie i szybko uporał się z problemami mojej karty graficznej. Znów... HG Bardzo dobry serwis (1) Szczerze polecam, serwis spisał się znakomicie. Inny serwis stwierdził, ze... Kamila polecam (1) polecam, serwis naprawiał ostatnio moje PS3. Poradzili sobie szybko, nie... Danny dobry wybór (1) jak w tytule, wszystko jak najbardziej ok. Laptop znowu działa, nie czekałem... Ernest Bardzo dobry serwis :) (1) Polecam, w kilka dni naprawili mojego laptopa. Używam go do pracy, wiec tym... Anka polecam (1) Polecam, odzyskali mi ważna, firmowe dokumenty z uszkodzonego dysku.... J.N super szybka pomoc i naprawa (1) jak najbardziej polecam !! błyskawicznie naprawili mi laptopa, który był mi... kowal Super (1) Serwis naprawdę bardzo doby. Pomogli mi sprawnie. laptop po kilku dniach już... Vito dobry serwis (1) Serwis szybko naprawił mojego laptopa. Jak najbardziej mogę ich polecić, poza... Davo Bardzo dobry serwis (1) mogę polecić, wczoraj wrócił do mnie od nich laptop z naprawy. wszystko znów... M. Wolak super (1) oddałem im do naprawy xboxa, przegrzewał się strasznie, juz po kilku dniach... M.K Jestem na tak (1) Polecam, serwis na 6. Lapka mi w kilka dni naprawili, znów wszystko śmiga,... Adi ok (1) naprawili mi moje ps3, miało coraz większe problemy z odpalaniem gier z... Damian W. Polecam (1) Potrzebowałem dobrego serwisu, bo przed samym urlopem padł mi laptop, który... Marcin Dobry serwis (1) Polecam, serwis naprawdę na poziomie. Ceny za to nie sa wysokie i to mi się... Marcin Nie usłyszymy nie! (0) Miałem poważny problem z lapkiem (styrana karta graficzka) Wszędzie... qwerty Odzyskali wszystkie dane! (1) Moja wdzięczność do was nie ma końca od momentu kiedy odzyskaliście wszystkie... malincza