Najlepszy serwis w Trójmieście ;) (1) Miałam bardzo duży problem z dyskiem, klika serwisów odmówiło podjęcia się... Magda Doskonały serwis komputerowy (1) Goraco polecam, bardzo miła obsługa, świetna fachowość, szybka naprawa Kasia H. Klient firmy ENTER - serwis, Paweł Bladowski (1) Osobista wysoka kultura właściciela, połączona z wiedzą fachową oraz... Ryszard G. - emeryt
Spoko opcja (1) Fajnie, że z gościem można kontaktować się bezproblemowo, zawsze odbiera,... Mateusz Super serwis (1) Super serwis, bardzo sympatyczna obsługa która odpisuje na smsy i oddzwania.... Lilianna Polecam ! (1) Serwis laptopa - czyszczenie układu chłodzącego wykonany błyskawicznie,... Milena Bardzo polecam (1) Popsułem laptopa, byłem wcześniej w rekomendowanych serwisach, zbyto mnie... marioo Najjlepszy zakup (1) Kupiłem od nich laptopa Dell 530 2 rdzenie 4 GB RAM'u dysk 250 GB w bardzo... Maciek szkoda, ze sciamniaja w opiniach (2) szkoda, ze Wieslaw i Marcin nadaja z tego samego ip...Panowie, no chyba ze... jaa profesjonanie (1) bardzo polecam ten serwis, nie dosc ze koszt naprawy mojego laptopa byl... anna Profesjonalizm... (1) Szczerze polecam...Chłopaki dopiero sie rozkrecaja ale naprwde sa dobrzy...... Rafał Błyskawiczny serwis (1) Oddałem laptopa do naprawy (wymiana matrycy) o godz 10:00 a o 12:00... Kuba