drzwi (4) Drzwi sa estetyczne, ladnie wykonane. Co do tego nie mam zastrzezen.... Anna Skandaliczna nierzetelność (3) Firma nierzetelna w sposób wprost skandaliczny. Okres realizacji zamówionych... B. Radtke To że ta firma jest jeszcze na rynku to chyba jakiś żart (4) Jeśli chcesz mieć ładne drzwi na czas z obsługa adekwatną od wydanych... Adrian
UWAGA NIERZETELNY SPRZEDAWCA- NIGDY WIĘCEJ ENTRA (3) Drzwi piękne i w dużym wyborze. Prezentują się naprawdę doskonale. Ostrzegam... Anexx OK !!! (1) Witam, kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Miałem mały problem z drzwiami... _dick_ Kliencie mamy Cię gdzieś (1) Złożyłam reklamację 2012-03-09 i do dziś (2012-05-10) nikt z entry skutecznie... AZ ogólna ocena firmy (1) Jakość drzwi słaba, sposób załatwiania reklamacji nie do przyjęcia,... AW Nie do Entry (1) Warunki pracy prymitywne,dużo pyłu co grozi wybuchem,wentylacja słaba,brak... pracownik nie polecam pracy w tej firmie (2) organizacja pracy zdecydowanie poniżej poziomu, zarobki 1300PLN to max. ale w... angel Szukamy poszkodowanych przez firmę Entrę (1) Witam, jesteśmy w trakcie przygotowania pozwu przeciwko firmie Entra. W... Miryw ... (1) Tragedja. Wszystko żle poszło z nimi od poczatku....nadal nie zakonczyła sie... BYLY KLIENT bardzo zadowolony (3) duzy wybor i dobra jakosc, profesjonalny montaz polecam!! miami TRAGEDIA!! (1) Szczerze odradzam. W tej chwili jest już 5 tygodni opóźnienia. A salon we... adam fatalna obsługa, beznadziejna firma (1) Dziś mija 7 tydzień od zamówienia i właśnie dowiedziałam się, że mamy czekać... Ania Entra (2) fajna firma, mili i przyjżnie nastawieni do klienta pracownicy.Widać że mają... klient może stały Fatalna obsługa (1) Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Traktują klienta jak petenta! Nie... Klinetka tanio i na lata (1) Kupiłem 3 lata temu drzwi Entra i do dziś nic się z nimi nie dzieje. Działają... sopocianin Miłe zaskoczenie (1) Do firmy Entra podeszłam dość sceptycznie. Ciekawe produkty, ale cena...... Dorota totalna olewka w obsłudze i ewidentne naciąganie klientów (1) Mimo relatywnie interesującej propozycji produktowej zdecydowanie odradzam... zażenowany klient masakra (1) Zakupiłam komplet drzwi do mieszkania w 2008r. Od tamtego czasu reklamowałam... Załamana