EURO STYL

Deweloperzy

Gdańsk, Leszczynowa 6

Nowy Horyzont (1) Witam mieszkam na osiedlu Nowy Horyzont od 7 lat, praktycznie od samego... MAT Michał - opinia (1) Inwestycja w zaledwie kilku procentach odbiega od projektu co jest plusem... Michał Dział reklamacji( część pracowników) to tylko nazwa bez pokrycia (3) W dniu 13.10.14 napisałem do działu reklamacji mejla o treści:... Marcin
Polecam! (1) A ja mam pozytywne doświadczenia z tym deweloperem. Osiedle dobrze się... AM Mieszkania na parterze bez prądu i wody (1) Kupiłam mieszkanie na parterze i dostałam mieszkanie z ogródkiem bez kranu na... Anna Ostrożnie z zakupem (1) Witam serdecznie, i ja podpisuje się pod wszystkim zarzutami dotyczącymi... BB Reklamacja na osiedlu nad jeziorem...niedlugo minie rok czasu...a tu cisza (1) ze strony dzialu reklamacji. Poczekam do wrzesnia a potem kierujemy razem w... To nie tak powinno byc- mieszkan grzyb w piwnicy (2) Po 2 m-cach od dnia odebrania mieszkania zgłosiłam pleśń w piwnicy,dostałam... Nawigator B2 Szczerze odradzam (1) i rowniez dobrze radze przyjrzec sie zasadom gwarancji i napraw. Obsluga... Marzena Rewelacja- mieszkanka Osiedla Morskiego (1) Jestem mieszkanką Osiedla Morskiego od ponad roku i jestem mile zaskoczona... Joanna Trudno o tak dobrego Dewelopera (1) Ja dla mnie jedni z lepszych deweloperów Trójmiasta. Panie z działu sprzedaży... Jacky Idealny deweloper (1) Kupiłam mieszkanie na jednym z osiedli i nie mam zadnych zastrzezen. Obsługa... Agnieszka Pablo - opinia (1) Jeden z niewielu deweloperów gdzie wszystko jest profesjonalnie załatwione.... Pablo Super jakość (1) Dobra jakość, polecam Kupiłem dom od Eurostylu i jestem bardzo zadowolony.... Bartosz Ładnie tylko na papierze i przed zakupem (1) Niestety, tylko wtedy, gdy kuszą by kupić wszystko jak w bajce. Potem bajka... Agata Totalna Ignorancja (1) Witam. Odbierając mieszkanie 26 lipca 2012 byłem w szoku, i żałowałem zakupu.... Hydraulik Niekompetencja... (1) Dokonałem zakupu mieszkania...Nie będę przytłaczał was długą opowieścią o... Sebastian UWAGA! Radze sie przyjrzc zapisom odnosnie napraw i gwarancji. Obsługa bardzo niemiła - zarówno odnosnie reklamacji jak i na (2) UWAGA! Radze sie przyjrzc zapisom odnosnie napraw i gwarancji. Obsługa bardzo... Aleksandra Właśnie kupiłem mieszkanko (1) Kupiłem mieszkanie na osiedlu nawigator w Gdyni. Czekam na odbiór, ma być... DG george - opinia (2) mila obsluga ale nic poza tym ....szkoda "gadac" george