Diagnostyka pojazdów (2) Jestem mile zaskoczony z profesjonalnej i rzetelnej obsługi diagnostów na... SYLWESTER Do tej stacji na pewno wrócę. (1) Jak dobrze ,że jest ta stacja, bo gdyby nie ona , to przy kontroli policyjnej... akrim Wysoka ocena (1) Profesionalne podejście do klienta, doradztwo, usuneli mi usterki z którymi... Jarek
messy ferguson (1) Profesjonalnie w każdym calu! mf Najwyższy standard (1) Wysoka kultura osobista i techniczna obsługi. Czysto, pachnąco i pojazd w... Andrzej swietnie (1) Potwierdzam wcześ-niejsze opinie maly jestem na tak (1) Panowie królują pod wzgledem obslugi i podejscia do klienta brawa za... honda civic POLECAM!!!!! (1) SUPER OBSŁUGA POLECAM GORĄCO MATEJKO Po prostu najlepsi (1) Żałuję tylko, że tak późno dowiedziałem się o tej stacji. Pełny... Maciej polecam (1) bardzo dobry serwis, polecam serdecznie, ajomin Super stacja (1) Z usług tej stacji skorzystałam dzisiaj po raz pierwszy i jestem zachwycona.... właścicielka Peugeota 206HDI POLECAM! (1) Byłem na przeglądzie w zeszłym tygodniu. Szybko i fachowo sprawdzili mi... rolkarol szadar - opinia (1) Bardzo miła obsługa, sprawnie, fachowo i niedrogo. Polecam! szadar Polecam! (1) Bardzo dobra i szybka obsługa, jakoś tak samo! Nie musiałem czekać długo a... Arkadiusz Goraco polecam!! (1) Goraco polecam te stacje!. obsluga mila i fachowa. cala wizyta na przegladzie... Mario polecam w 100% (1) Szanowni przyszli KLIENCI!!!Polecam w 100% Zgadzam się z pozostałymi... izabelag Pełny profesjonalizm (1) Nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić pozostałe opinie - jest super,... K stacja kontroli pojazdów (2) Szybko, solidnie, konkretnie. Bez naciągania i owijania w bawełnę. Bardzo... Szady szczerze polecam (1) Bardzo kulturalnie. Kawa, gazetka. "Zapraszamy, niech Pan sobie tu w ciepłym... KSi Polecam (1) Bardzo miła obsługa sprawnie i profesjonalnie, polecam. kamil