Polecam (1) Polecam kierującym Sławomir Bardzo miło i przyjemnie. (1) Stacja godna polecenia wszystkim mieszkańcom Gdyni i nie tylko. Piękna... Nikodem xyz - opinia (1) bardzo db obsługa. Polecam!!! xyz
POLECAM (1) Nigdy nie lubiłam jeździć na przeglądy. Już na samą myśl, że będę musiała... Dziu kazik - opinia (1) Przegląd został wykonany szybko w sposób profesjonalny, bardzo miła obsługa,... kazik iko - opinia (1) Serdecznie polecam. Szybko, tanio, miła obsługa. iko NAJLEPSZA STACJA NA ŚWIECIE (1) Jak na kobietę przystało zapomniałam o przeglądzie:) i tak spóźniona 2... MAGDA Ar - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie, szybko. Polecam. Ar Super SKP (1) Najlepsza stacja kontroli pojazdów w jakiej byłem dotychczas. Nie dość ze... ProF POLECAM:))))))))))) (1) Bardzo miła obsługa sprawnie i profesjonalnie, polecam. Łukasz polecam (1) to swietni fachowcy a do tego potrafia zadbac o klienta,szybko i niedrogo krzychu Super Stacja!!! (1) Fachowo,konkretnie i niedrogo. Super sprzęt mają.Polecam. Tomasz Polecam,zajezdzajcie !!!!! (1) Jaka mila obsluga na tej stacji, jakby nie ten kraj, wszyscy usmiechnieci i... Gosia ANITA (1) SZYBKA I PROFESJONALNA OBSŁUGA, PRZYSTĘPNA CENA. GORĄCO POLECAM... ANITA Polecam !!! (1) Bardzo fajna stacja :) Krzysztof Bardzo miła stacja!!!!!! (1) Polecam wszystkim tę stację. Bardzo mili i sympatyczni diagności. Obsługa na... Pirat Super STACJA (1) Bardzo fajna obsługa, super mili pracownicy, pomogą, doradzą w kwestii... Krzysztof SUPER STACJA (1) Profesjonalnie, rzetelnie i miło. Bardzo dobry dojazd. Polecam wszystkim. Piotr Gołuński POLECAM (1) Wizyta była czystą przyjemnością. Fachowa obsługa i doradztwo. Bardzo ładny... Nela polecam (1) Fajna nowa Stacja Kontroli Pojazdów w Gdyni. Polecam wszystkim którym kończy... Marcin