Super miejsce (2) Klimatyczna knajpka, przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa. Polecam gorąco! Aga Boskie cepeliny! (1) Wreszcie trafiłem na cepeliny ! Mogę powiedzieć jedno : wooow ! Konkretna... Kuba Cyganka - opinia (1) Miła obsługa,rodzinna atmosfera,piękne wnętrze,zainteresowanie... Cyganka
Pysznie, ale problem ze stolikami (1) Jedzenie przepyszne. Jedyny minus za duzo rezerwacji, które często sa przez... Agnieszka bardzo polecam!!! (1) Prześliczny wystrój, pyszne jedzenie - wielkie porcje, bardzo miła obsługa.... Iwona Super lokal (1) Bardzo fajna,mala restauracja w centrum miasta. Jeden tylko szczegol,... Pawel Rewelacja (1) Było pysznie jak zawsze, do tego zainteresowanie właścicielki każdym nawet... Michał Polecam tą RESTAURACJĘ, potrawy są wyśmienite. (1) To nie moja pierwsza wizyta w tej restauracji, potrawy są naprawdę dobre, w... Pioterk polecam (1) Bardzo sympatyczna obsługa, przystępne ceny , brak intymnoci Janek Familia Bistro - moim zdaniem (2) Obsługa bardzo miła i estetyczna ;) Menu ciekawe i oryginalne - można... Wuj Janusz z Suwałk pysznie ... (1) Byłem wczoraj w Familia ... tym razem na sniadaniu. Jajecznica poezja i... Banita Rodzinny obiad (1) Zgodnie z nazwą wybraliśmy się do Familia Bistro na rodzinny obiad. Nie... Ania z rodziną Polecamy to miejsce (1) Miejsce godne polecenia. Dobrze że kuchnia litewska wreszcie pojawiła się w... Krystyna polecam (1) Jak na pierwszy raz jestem pełen podziwu. Obsługa miła i profesjonalna... Marcin D wypasione (2) super jedzenie! byłam niedawno, jadłam cepeliny a mój partner manty na ostro-... zakochana para Super jedzonko (1) Oczywiście nie każdy lubi takie potrawy. Ale ja uwielbiam Kołduny, cepeliny i... Jacek TAK TRZYMAĆ ! (1) Drodzy Właściciele, Wspaniała Obsługo. Miejsce świetne! Pyszna kuchnia,... www.kropkakreska.pl Rewelacja (1) Polecam absolutnie wszystkim! Jedzenie bije rekordy w każdej dziedzinie-... Dawid Polecam (1) Bardzo smaczne jedzenie, przesympatyczna obsługa i domowa atmosfera.... Magda Masakra cenowa (1) Pięć pierogów za 25 PLN. Reszta OK. Tyle w tym temacie Tomstar