Gorąco polecam (1) Jedzenie przepyszne, ceny przyzwoite, obsługa fantastyczna. Widać, że... Aga Przepyszne!!! (2) Urocze miejsce. Przemiła obsługa. Rodzinna atmosfera. Jedzenie grzechu warte... Kaśka Smakowite (1) Zaczęło sie od "deseru"czyli niesamowicie serdecznego powitania przez... Ewa&Łukasz
Edyta - opinia (1) Pyszne jedzonko. Była to nasza pierwsza wizytą i napewno nie ostatnia :).... Edyta polecam!!!!! (1) Jedzenie wyśmienite pól porcji i człowiek najedzony :) cena adekwatna do... Ola smacznie! (1) bardzo smacznie i prosto. pyszna domowa kuchnia. polecam rosół z kołdunami Anna Tośka - opinia (1) Klimat super. Fajny, ciepły wystrój. Wszystko przemyślane łączy się w całość.... Tośka Pysznie (1) Miejsce bardzo przyjazne dla rodzin z dziecmi, jedzenie pyszne, obsługa miła... Daria Bardzo smacznie (1) Widać, że się starają, miła obsługa, ładny wystrój, ale najważniejsze - dobre... Adria Mikroskopijna porcja za ciężkie pieniądze... (4) Miła obsługa i wręcz nachalne podkreślanie "rozczulającej" motywacji do... S-w Zachwycona (1) Odwiedzilam to miejsce z chlopakiem i jego rodzina. Bylam zachwycona, miejsce... Dominika Pysznie i rodzinnie (1) Jedzenie świeże, robione na bieżąco z dobrych produktów. Szczerze polecam.... Alicja_Damian Bardzo pozytywnie (3) Byliśmy tam dzisiaj z żoną i naszym malutkim dzieckiem, trafiliśmy... Marek Pysznie, pysznie, pysznie !!! (1) Byliśmy wczoraj z rodziną w Familia bistro aby sprawdzić i ocenić... Alicja_Damian Totalnie bez smaku! (7) Barszcz smaczny ale niestety letni. Ciasto nie doprawione. Farsz mdły. Podane... Zawiedziona Pyszne jedzonko tam dają:) (1) Witam byłam dziś z mężem w tej restauracji jadłam pyszne cepeliny i... Karolina Smacznie, zdrowo . (1) Już kilka razy odwiedziłam to miejsce. Wszystko pyszne, świeże i z apetytem... Maria Mam swoje "ale", ale polecam! ;) (1) Familia to z założenia bistro na wyższym poziomie- ceny są przyzwoite, w... Nina z Drinki w Kokosie Dobre jedzonko. (1) W centrum Gdańska nowo otwarta restauracja z tradycyjną wileńską kuchnią... Agnieszka Miejsce godne polecenia (1) Jedzenie jest naprawdę pyszne - czuć, że jest zrobione ze świeżych produktów.... Hania