Ferie zimowe w Gabi - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witajcie, czy ktoś z Was zapisał kiedykolwiek dziecko na ferie, kolonie (takie wyjazdowe albo w mieście) z centrum tańca Gabi ? chciałabym poznać Wasze opinie... córka bardzo chce, żeby ją zapisać na ferie, ale nie mogę znaleźć żadnych opinii w necie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ferie zimowe w Gabi - proszę o opinie.

Moja córka 7 latka była na półkoloniach w wakacje na Dragana.
Była zadowolona, czas był zorganizowany wszystkie atrakcje z rozpiski się odbyły.To był tydzień tematyczny z Violettą.

Jeśli chodzi o wyjazdowe to jeszcze nie korzystaliśmy ale słyszałam super opinie, że dobra opieka i dzieci nie mają czasu na nudę czy tęsknotę.

Teraz też chce iść na zimowe ferie więc to dla mnie najlepsza rekomendacja bo jakby coś było nie tak to pewnie już by nie chciała skorzystać.

Mój syn był na koloniach letnich 2 razy. Raczej zadowolony, tylko warunki mieszkaniowe takie sobie (ale to chyba we wszystkich tych ośrodkach nad jeziorami). Syn narzekał na pająki, ale to latem...
Dużo zdjęć, dużo atrakcji, czasu wolnego niewiele, także zapełniają czas dzieciakom skutecznie :)

Ja byłam kilka razy! W prawdzie było to ponad 10 lat temu, ale najlepiej je wspominam. Czas był świetnie zorganizowany, zajęcia taneczne, sportowe, rozrywkowe, czas wolny... wielka różnorodność. Jeśli sie nie zmieniło to polecam. Ale na wspomnienia mnie wzięło :')

Inne tematy z forum

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...