Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. (1) Pan Piotr jest urodzonym doradcą finansowym. Dokładnie wyjaśnił nam warunki... Ewelina Znakomity doradca (1) Znakomita i skuteczna usługa w zakresie pozyskania kredytu. Mariusz Pełen profesjonalizm (1) Przy pierwszym spotkaniu można już odnieść wrażenie, że Pan Piotr ma bardzo... Krzysiek
Rewelacyjny doradca! (1) Jestem pod wrazeniem profesjonalnej obslugi oraz znajomosci rynku. Pan Piotr... Tomasz Kredyt hipoteczny, inne (1) Masz problem z kredytem hipotecznym czy też innym kredem. Masz wątpliwości i... Adrian Pierzgalski Najlepszy doradca kredytowy (1) Piotr Witecki = profesjonalizm + zaangażowanie + etyka. Wszystkim, którzy... Dorota Kremska Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Wszystkie zawiłości wytłumaczone rzetelnie i do końca.... Arkadiusz Krupa Kredyt Rodzina Na Swoim (1) Pan Piotr doradzał nam w zakresie kredytu pod budowę domu. Dobrał nam... Angelika i Marek Wszystko jak najbardziej (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Rafal opinia (1) Współpraca z Panem Piotrem układała się znakomicie. Jest to osoba niezwykle... Kasia NAJLEPSZY DORADCA FINANSOWY (1) Wspolpraca z panem Piotrem ukladala sie bardzo dobrze, jest sympatycznym... tomek Bardzo sprawne i efektywne działanie, nawet w trudniejszych sprawach (1) Pan Piotr pomógł mi uzyskać kredyt hipoteczny w dość problematycznej dla mnie... Monika