Najlepszy Doradca Kredytowy (1) Pan Piotr jest rzetelny i sumienny. Dzięki Niemu bardzo szybko dostaliśmy... J&J Godny zaufania i wart polecenia! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na pomoc Pana... Wioleta i Paweł konkretnie, szybko, z pozytywnym efektem (1) Polecam serdecznie, kredyt załatwiony szybko na dobrych warunkach bez... Katarzyna Krajewska
Polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm. Umówiłem się na spotkanie w sprawie kredytu... Marcin Specjalista w swojej dziedzinie. (1) Starałam się o kredyt na zakup działki budowlanej. Pomimo posiadania wielu... Magdalena Pan Piotr jest THE BEST!!!:) Nie mogliśmy lepiej trafić.. (1) Rzetelność,zaangażowanie,sumienność,"oddanie"sprawie, dyspozycyjność..to... Martyna & Paweł Polecam (1) Pan Piotr w bardzo przystępny sposób wyjaśnia wszelkie zawiłości związane z... Małgorzata Polecamy, polecamy, polecamy...:O) (1) Duże doświadczenie, pełen profesjonalizm, rzetelność, sumienność i życzliwy... Bardzo zadowoleni klienci Monika Szczerze polecam usługi Pana Piotra (1) Zgłosiliśmy się do Pana Piotra, ponieważ stanęliśmy przed decyzją kupna... Marcin i Ewelina 100% Fachowiec i profesjonalista (1) Nie będę się zbytnio rozpisywał, wystarczy przeczytać wszystkie poniższe... Piotr Pełen profesjonalizm i zaufanie (1) Korzystałem z usług Pana Piotra przy kredycie na mieszkanie. Kompletnie się... Mateusz Preofesjonalizm w pełni tego słowa znaczeniu (1) Polecam bardzo Pana Piotra, od samego początku przedstawił sprawę jasno, nie... Sebastian Profesjonalizm w 100% (1) Pan Piotr potrafi znaleźć rozwiązanie nawet w bardzo trudnych sytuacjach.... Bartosz Bardzo dobry doradca (1) Profesjonalne podejście do tematu. Duża pomoc przy wszelkich formalnościach.... Iwona i Maciej Dziękujemy (1) Ogromna wiedza, profesjonalizm, rzetelność, zaangażowanie. Gdyby nie pan... Emilia i Arek Dziękujemy Panie Piotrze (1) Marzenia się spełniają :)Pan Piotr Pomógł nam bardzo szybko załatwić kredyt... Magda i Karol Bardzod dobry doradca (1) Profesjonalna obsluga. Bardzo dobra komunikacja z klientem. Szybka odpowiedz... Michal Z Świetny i konkretny doradca (1) Do pana Piotra trafiłem po przeczytaniu opinii na trojmiasto.pl i muszę... Mateusz 100% Profesjonalizmu (1) Polecamy każdemu, kto potrzebuje rzetelnego i profesjonalnego doradcy.... Iza i Rafał Super! (1) Próbowaliśmy wziąć kredyt poprzez "OF" i niestety nie udało się, wszystko na... Agnieszka i Szymon