Specjalista godny polecenia (1) Pan Piotr to człowiek posiadający doświadczenie i sporą wiedzę w dziedzinie... Miro Polecam bez wahania (1) Pan Piotr bardzo rzetelnie i fachowo przedstawił ofertę banków przy wyborze... Artur Bardzo dobry doradca finansowy (1) Bardzo dobry doradca kredytowy. Prowadzi "za rękę" od momentu składania... Marta
Polecam wszystkim, którzy starają się o kredyt ! (1) Pan Piotr wykazał się dużą chęcią pomocy, a także profesjonalną wiedzą i... Tomek Profesjonalność 100% (1) Zdecydowanie polecam korzystanie z pomocy i wiedzy Pana Piotra w sprawach... grzegorz W 100% polecamy (1) Trafiliśmy do Pana Piotra przez przychylne opinie w internecie. I z pełną... M&L Pełny profesjonalizm i wysoka jakość usług (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Pana Piotra. Pomógł nam z wyborem... Kamil Naprawdę warto (1) Bardzo profesjonalna pomoc na każdym etapie załatwiania formalności.... Anna kredyt walutowy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy jakiej udzielił nam Pan Piotr w... Marta i Paweł Świetny doradca! (1) Polecam pomoc Pana Piotra każdemu - sympatyczny, serdeczny i kompetentny :) M. Kredyt hipoteczny - Zdecydowanie Polecam. (1) Długo się zastanawiałem nad wyborem odpowiedniego doradcy kredytowego. Mój... Łukasz Kredyt na zakup działki (1) Jesienią tego roku pan Piotr pomógł mi w załatwieniu kredytu hipotecznego na... Tomek PEŁEN PROFESJONALIZM !!! PEŁNE ZAANGAŻOWANIE !!! POLECAM !!! (1) Indywidualne, Optymalne i Elastyczne dostosowanie oferty kredytowej do... Tomasz Bardzo polecam Firmę - szybko, solidnie i bez żadnych kłopotów! (1) Polecam bardzo serdecznie - z wielkim zaagażowaniem odpowiadają na każde... Olgierd Najlepszy Doradca Kredytowy (1) Pan Piotr jest rzetelny i sumienny. Dzięki Niemu bardzo szybko dostaliśmy... J&J Godny zaufania i wart polecenia! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na pomoc Pana... Wioleta i Paweł konkretnie, szybko, z pozytywnym efektem (1) Polecam serdecznie, kredyt załatwiony szybko na dobrych warunkach bez... Katarzyna Krajewska Polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm. Umówiłem się na spotkanie w sprawie kredytu... Marcin Specjalista w swojej dziedzinie. (1) Starałam się o kredyt na zakup działki budowlanej. Pomimo posiadania wielu... Magdalena Pan Piotr jest THE BEST!!!:) Nie mogliśmy lepiej trafić.. (1) Rzetelność,zaangażowanie,sumienność,"oddanie"sprawie, dyspozycyjność..to... Martyna & Paweł