opinia (1) Doradztwo finansowe które pan Piortr prowadzi jest na najwyzszym poziomie... Justyna Fantastyczna doradca (1) Każdemu kto pragnie mieć najlepsze warunki kredytu polecam Pana Piotra... Daniel Doradca godny polecenia (1) Wybór Pana Piotra był strzałem w 10! Rzetelna i profesjonalna pomoc,... Kolaskowie
Szybko i skutecznie!! (1) W raz z narzeczonym mieliśmy przyjemność korzystać z usług Finansowego Piotra... Agnieszka i Michał Profesjonalnie (1) Polecam usługi Pana Piotra. Bardzo profesjonalna obsługa i doskonały kontakt... Jakub Kredyt hipoteczny - POLECAM! (1) Pierwsze spotkanie ukazało pełen profesjonalizm i dużą wiedzę. Zawsze... Radosław i Monika Kredyt hipoteczny- Adam B. (1) Pan Piotr jest najlepszym doradcą finansowym jakiego spotkałem. Obiecał... Adam B. KREDYT HIPOTECZNY (1) Do Pana Piotra zgłosiliśmy się w sprawie kredytu hipotecznego. Z pomocą Pana... Ania i Mariusz Prawdziwy profesjonalizm (1) Do Pana Piotra zgłosiłem się w sprawie kredytu na mieszkanie. Sprawa... Łukasz K. Pani Renata (2) Myślałam, że moja sytuacja jest bez wyjścia, ale z pomocą przyszła mi Pani... Natalia Profesjonalna obługa (1) Pan Piotr jest profesjonalistą. Sprawa kredytu została załatwiona... Michał Profesjonalizm (1) Do teraz nie wierzymy, że to się dzieje naprawdę i że nasze marzenia się... Monika i Paweł Profesjonalista w każdym calu. (1) Pan Piotr pomógł nam w uzyskaniu kredytu hipotecznego co w naszym przypadku... Marzena M Właściwy Człowiek na właściwym miejscu ! (1) Od samego początku, na samą myśl o doradcy finansowym w sprawie tak ważnej,... Artur z Gdańska Rzeczowo i Szybko (1) Pan Piotr pomógł nam przy kredycie hipotecznym od początku do końca. Jesteśmy... Jakub Pełen profosjonalizm (1) Gorąco polecam usługi finansowe Pana Piotra. Pan Piotr posiada szeroka wiedzę... Joanna profesjonalizm w 100% (1) Pan Piotr pomógł nam przy wyborze najlepszej oferty kredytu hipotecznego. Już... Anna zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalna pomoc przy decyzjach finansowych takich jak kredyt... KATRAD kredyt hipoteczny (1) Za pośrednictwem Pana Piotra podpisalismy z mężem umowę kredytu hipotecznego.... MDCec PROFESJONALISTA (1) Wraz z mężem zdecydowaliśmy się poprosić Pana Piotra o pomoc w najważniejszej... Monika i Artur