Profesjonalny doradca finansowy (1) Do Pana Piotra trafiliśmy z polecenia znajomego, po bardzo długim oczekiwaniu... Ania, Maciej Doradca godny zaufania i polecenia (1) Pan Piotr pomógł wyliczyć zdolność kredytową, wybrać odpowiednie banki,... Joanna i Andrzej Finansowy Piotr (1) Polecamy Pana Piotra Witeckiego. Bardzo profesjonalny doradca. Trafiliśmy do... Magda
Profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Do pana Piotra trafiliśmy w momencie dla nas trudnym, po zwlekaniu z decyzją... Magda Doradca Finansowy Piotr (1) Współpraca z panem Piotrem przebiegała bardzo sprawnie i profesjonalnie.W... Basia Doradztwo na wysokim poziomie (1) Do Piotra trafiliśmy z polecenia znajomego z biura. Jako, że tematem kupna... Marcin Polecam Finansowego Piotra (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Duża pomoc przy wszelkich... Karol Finansowy Piotr (1) Polecam pana Piotra,bardzo dobry doradca Profesjonalnie podchodzi do swojej... Beata profesjonalizm na najwyższym poziomie (1) Pan Piotr jest osobą dzięki której wszystkie sprawy związane z kredytem nie... Anna Rewelacja (1) Jestem klientem Pana Piotra, pomógl mi w doborze kredytu mieszkaniowego,... Karol Wiśniewski Pan Piotr - specjalizacja "kredyty niemożliwe" (1) Po kilku spotkaniach z innymi doradcami, dostałam kontakt na Pana Piotra od... MARTA S. Jak najbardziej polecam, nawet dla osób spoza Trójmiasta!! (1) Pana Piotra polecił mi kolega, stwierdzając że jest to najbardziej... Natalia i Bartek Polecamy! (1) Profesjonalna obsługa, zawsze w miłej atmosferze, Pan Piotr cały czas trzyma... ZMN Pełen profesjonalizm! (1) Kontakt do Pana Piotra znalazłem na tym portalu kiedy kupowaliśmy z żoną... Maksymilian Profesjonalizm (1) Pan Piotr jest osobą bardzo miłą ale co najważniejsze kompetentną, rzeczową i... Magda Doradztwo w kredycie hipotecznym (1) Pan Piotr okazał się rozwiązaniem naszym wątpliwości na temat kredytów... Ala i Tomek Kredyt w miłej atmosferze (1) Witam, korzystaliśmy z usług Pana Piotra, kiedy przyszło nam się zmierzyć z... M & P Pełen profesjonalizm (1) Profesjonalne i sprawne dorawdztwo w wykonaniu pana Piotra doprowadziło do... Michał B. Pan Piotr jest profesjonalistą z pasją :) (1) Ponieważ samodzielna próba uzyskania kredytu na budowę domu okazała się... Dorota M. Pełen profesjonalizm (1) Usługi świadczone przez Pana Piotra to rzadki obecnie przykład całkowitego... J&M