Finansowy Piotr (1) Skuteczna i profesjonalna obsługa. Znalazłam odpowiedź na każde moje pytanie,... Małgorzata Doradca godny polecenia (1) Sprawy związane z kredytem to dla mnie czarna magia. Na szczęście trafiliśmy... Anna K. Kredyt (1) Współpraca z Panem Piotrem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm w... Ryszard
W 100% polecam (1) Swietny kontakt, profesjonalna obsługa, rzetelność, skuteczność. Polecam Wojtek Najlepszy doradca finansowy. (1) Witam,skorzystalem z uslug p.Piotra przy okazji kupna mieszkania.Podejscie do... Stanisław Prawdziwy profesjonalista (1) Dałem maksymalną ocenę ponieważ Pan Piotr Witecki moim zdaniem na taką... Rafał P. Najlepszy doradca jakiego znam!!! (1) Od kiedy staraliśmy się o zakup swojego mieszkania doradca, który się tym... Patrycja i Jarek Pomoc w uzysakniu kredytu hipotecznego (1) Kiedy pierwszy raz wyszliśmy ze spotkania z Panem Piotrem wiedzieliśmy, ze za... Marta i Grzegorz Najlepszy doradca na świecie (1) Pan Piotr to wymarzony doradca, drugiego takiego ze świecą szukać.... (nie)szczęśliwi posiadacze kredy Gorąco polecamy (1) o Doradcy można wypowiadać się w samych superlatywach. Pan Piotr jest zawsze... marta Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Pana Piotra polecili nam znajomi i musimy im podziękować, bo faktycznie... Wojtek i Paulina Kredyt hipoteczny - wzorowo (1) Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym wzięcia kredytu hipotecznego o... Artur Pełna rekomendacja (1) Korzystałam z usług Pana Piotra przy załatwianiu kredytu hipotecznego.... Natalia Pomoc przy kredycie i znalezieniu mieszkania (1) Z Panem Piotrem umówiłem się, aby poznać swoją zdolność kredytową, po... Szymon Pełen Profesjonalizm :) (1) Miałem już upatrzone mieszkanie, nawet już wstępnie zarezerwowane, lecz... Michał K Kredyt na mieszkanie łatwy, prosty i szybki (1) Witam. Po paru latach opłacania cudzych mieszkań należało wreszcie pomyśleć o... Mateusz Świetny doradca (1) Usługi Pana Piotra mogę polecić z czystym sumieniem. Procesu ubiegania się o... Bartosz Finansowy Piotr-nie moglismy lepiej trafic! :) (1) Na oferte Pana Piotra natknelismy sie bladzac po Internecie i szukajac... A&M Profesjonalnie, szybko i miło! (1) Polecam usługi Pana Piotra każdemu kto chce szybko i sprawnie przejść przez... Maciej Super (1) Skorzystałem z usług Pana Piotra przy załatwianiu kredytu. Jestem bardzo... Arek