Serdecznie POLECAM!!! (1) Pan Piotr to profesjonalista w swoim fachu. Jest rzeczowy, konkretny, wesoły,... Paweł Polecam! (1) Z czystym sumieniem możemy polecić Pana Piotra każdemu kto potrzebuje... Paulina Szafran Polecam Pana Piotra (1) Witam. Pana Piotra możemy polecić innym z czystym sumieniem. Człowiek... Andrzej, Iwona
Najlepszy w Trójmieście !!! (1) Usługi Pana Piotra znalazłam na trojmiasto.pl i przyznam szczerze, że na... Mirka i Mateusz Wszystko profesjonalnie, polecam Pana Piotra! (1) Na Pana Piotra trafiłem z polecenia mojego znajomego, który kupił mieszkanie... Sebastian Ciszewski Pan Piotr rzeczywiście bardzo finansowy (1) Witam. Pan Piotr bardzo fachowo przeprowadził nas przez cały proces... Tomek D. Odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku. (1) Jestem jubilerem artystą, i jestem dobry w tym co robie. Pan Piotr jest... Dariusz Mszanowski Profesjonalne i kompleksowe doradztwo (1) Serdecznie polecam usługi Pana Piotra, który pomógł mi w wyborze i procesie... Michał polecam (1) Do Pana Piotra trafiłam szukając w internecie i czytając opinie. Był to... Agnieszka Polecam! (1) Skorzystanie z usług Pana Piotra to była jedna z lepszych decyzji w moim... A&W Kredyt hipoteczny na zakup domu (1) Skorzystałem z usług Finansowego Piotra po rekomendacji pośednika sprzedaży... Paweł Profesjonalizm i wysoka kultura (1) Jak w temacie - profesjonalnie i kulturalnie, doradca godny zaufania. Polecam... WD WŁAŚCIWY CZŁOWIEK NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU (1) Zapewne wszyscy zapracowani ludzie cenią sobie swój czas i unikają, jak... Ariana Bardzo zadowolona. (1) Sprawna, szybka obsługa, pomocni i dobrze doradzają. Justyna Najlepszy na rynku! (1) Idealne dopasowanie oferty kredytowej do możliwości kredytobiorcy.... Maciej Polecam !!! (1) Pan Piotr to 100% profesjonalista. Wspolpracujac z Openfinanse bylem... Arkadiusz Polecam (1) Pana Piotra poleciła mi siostra, która wcześniej korzystała z jego pomocy... Krysia Profesjonalista dbający o klienta (1) Pan Piotr zdecydowanie wyróżnia się na rynku kredytowo-finansowym, przede... kw Kredyt hipoteczny (1) Polecam! W pełni profesjonalna pomoc przy wyborze kredytu. Znakomity kontakt... Kamil Kompetentny, konkretny doradca (1) Współpraca z Panem Piotrem przebiegła bez zarzutu, bardzo miło i... Sylwia Ł