Zdecydowanie polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Współpraca przy doradztwie kredytowym i doborze oferty... Agata J. Współpraca (1) Polecam współpracę z firmą Finansowy Piotr, profesjonalne podejście do... A 6/6 (1) Serdecznie polecam! Idąc do Pana Piotra, nie miałem pojęcia jak to... Tomasz
Polecam Finansowego Piotra (1) Dzięki pomocy Pani Renaty Król udało nam się wybrać fajne mieszkanie i dostać... Marta Ekspresowa oferta ! (1) Wraz z mężem,bardzo dziękujemy Pani Renacie Król jak i całemy zespołowi Pani... Bartek i Iza Kredyt hipoteczny (1) Trafiłem do Pana Piotra po wcześniejszej wizycie u innego doradcy. Udało się... Kredyt hipoteczny jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni! (1) Gorąco polecam! Przesympatyczny Pan Piotr spełnił wszystkie nasze... JP FENOMENALNIE! (1) FENOMENALNIE! Tylko takie określenie nasuwa się na myśl po skorzystaniu z... Przemek Jeśli kredyt to tylko z Panem Piotrem (1) Do Pan Piotra trafiliśmy z polecenia koleżanki. Trochę niepewnie... Irmina i Artur Pełen Profesjonalizm (1) Pan Piotr jest "wysokim" specjalistą w swoim fachu. Jest zorientowany w... Łukasz Polecam! (1) Szczerze polecam panią Renatę, bardzo mi pomogła, dopasowała oferty kredytu... Martyna Pelen profesjonalizm i kultura (1) Szczerze polecamy osobom w kazdym wieku i sytuacji finansowej uslugi biura... Daniel i Natalia Kolejny kredyt z Panem Piotrem - kolejny sukces (1) Niedawno kolejny raz miałem przyjemność współpracy z Panem Piotrem i kolejny... Paweł Polecamy z czystym sumieniem!!!! (1) Ofertę Pana Piotra zneźliśmy przez Internet. Na początku ilość pozytywnych... Ola i Daniel B. Polecam! (1) Profesjonalne i fachowe doradztwo.Polecam! Marta szybko i miło (1) Dziękuję za pomoc w uzyskaniu kredytu, formalności minimum, szybko i sprawnie. m.s. Bardzo dobra opinia (1) Biuro Finansowy Piotr zostało Mi polecone i nie zawiodłam się. Doradztwo na... Anna Pełen profesionalizm (1) Bardzo polecamy Pana Piotra, jest to człowiek który naprawdę zna się na... Arkadiusz i Aleksandra Fachowa pomoc (1) Fachowa i miła pomoc w uzyskaniu kredytu :) Angelika Serdecznie Polecamy! (1) Zespół Pana Piotra możemy z czystym sumieniem polecić. Pomógł nam w... Tomasz