Rzetelny Doradca (1) Bardzo polecam wszystkim, którzy szukają dobrego doradcy finansowego.... Robert A. Bardzo dobra porada (1) Piotr pokzal mi, ze mozna patrzec na kredyt z wielu roznych stron. Pokazal... Szymon najlepszy doradca w trojmiescie (1) wszystko poszło szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm ze strony Pana... pati
Zadowolony petent (1) Witam, Szczerze mogę polecić Pana Piotra jako kompetentnego oraz rzetelnego... Przemysław Świetny doradca (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pana Piotra podczas zakupu mieszkania na... Krzysiek Szczerze polecamy! (1) Do pana Piotra trafiliśmy poprzez portal trojmiasto.pl, gdzie znaleźliśmy... Kasia Pozytywne zakończenie transakcji (1) Pan Piotr został polecony przez dewelopera jako profesjonalista. Nie pomylił... Jacek Jak najbardziej polecam! (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami skorzystałem z usług Pana Piotra. To była... Tomek Polecam (1) Znalazłam stronę pana Piotra w internecie, umówiłam się na spotkanie i nie... Paulina Doradca na medal! (1) To już drugi raz gdy pan Piotr przeprowadził nas sprawnie i rzetelnie przez... Małgorzata Najlepszy doradca ever!!! (1) Z czystym sumieniem polecamy Pana Piotra Witeckiego. Trafiliśmy do niego po... Hania i Łukasz Kredyt Hipoteczny (1) Starając się o kredyt trafiłem poprzez targi mieszkań do Open Finance.... Sebastian. Sz :):):) (1) Polecam Pana Piotra jest mistrzem w swoim fachu :-). Super podejście do... Jaśminowy Stok Profesjonalizm w 100% (1) Szukając doradcy kredytowego trafiłem na pana Piotra i powiem szczerze,... Łukasz Szczerze polecam! (1) Pani Renata - Mistrzyni Świata! Wszystko sprawnie poszło, korzystna oferta,... Natalia Pomoc w uzyskaniu kredytu (1) Skorzystałam z pomocy pana Piotra w uzyskaniu kredytu na zakup domu.... mk Kredyt (1) Do Pana Piotra trafiłem z polecenia zadowolonych znajomych i nie zawiodłem... Bartek Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem dzisiaj po raz drugi z usług Pana Piotra i jestem tak zadowolony,... Janusz Kredyt hipoteczny (1) Pan Piotr pomógł nam ogarnąć formalności i rozwiał większość wątpliwości... Jakub Polecamy Bardzo (1) Dzięki zangazowaniu i pomocy p.Piotra dzisiaj podiadamy swoje mieszkanko ;)... Kinga