Polecam! (1) Zarówno Pan Piotr jak i jego zespół wykazują się dużą uwagą w stosunku do... Dorota i Jakub Szczerze polecam! (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Piotra i Jego załogi.... Magdalena polecam! (1) Pełne zaangażowanie, profesjonalizm oraz olbrzymia wiedza. Pan Piotr czuwał... Dominika
Specjalista z wiedzą jak skutecznie i szybko dostać kredyt (1) Do Pana Piotra zwróciłem się ze względu na chęć oszczędzenia czasu i odbicie... Paweł profesjonaliści w każdym calu (1) Do Pana Piotra trafiłam po nieudanej próbie uzyskania kredytu, czasu było... Jola Polecam (1) Sam przeanalizowałem wiele ofert i wątpiłem, że można znaleźć lepszą ofertę.... Damian Stuprocentowy profesjonalizm! (1) Z całego serca polecam każdemu współpracę z Panią Renatą Król. Pomogła nam... Szymon Pomoc na medal! (1) Profesjonalne podejście i pomoc w uzyskaniu najlepszej oferty bankowej.... Monika Szybko i sprawnie (1) Kiedy podejmowałem decyzję o kupnie mieszkania, najbardziej obawiałem się... Łukasz profesjonalnie i miło (1) Bardzo fachowa pomoc w miłej atmosferze. Starając się o kredyt nie mogliśmy... Anna Zdeccydowanie Polecam! (1) Na wstępie podkreślę, że zależało mi na dość szybkiej decyzji kredytowej! Z... Maciej K Polecam gorąco !!! (1) Otrzymanie przez nas kredytu hipotecznego było praktycznie niemożliwe aż do... Blanka Polecam panam Piotra (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego spotkania do podpisania umowy w banku. Pan... Gdanszczanie Szybko,miło,profesjonalnie,fachowo,uczciwie i bezpiecznie. (1) Witam serdecznie chciałbym ,podziękować za współpracę z biurem Finansowy... Daniel.N Szczerze polecam (1) Fachowa obsluga, miła atmosfera i oczywiście dobra oferta Stan S. Pełen profesjonalizm (1) Do Pana Piotra trafiliśmy zachęceni pozytywnymi opiniami na Trojmiasto.pl.... Robert POLECAM! BARDZO! (1) Pani Renata Król w profesjonalny sposób wszystkim się zajęła byłem w trudnej... Tomek Zdecydowanie polecam (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolena ze współpracy z... Agnieszka Gorąco polecam (1) Pan Piotr wraz z współpracownikami wyróżniają się na prawdę wysokim... P. Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu lub ochoty samemu starać się o kredyt. (1) Fachowa pomoc w załatwieniu kredytu. Oszczędność czasu, odpadają wizyty w... Jerzy T.