Stuprocentowy profesjonalizm! (1) Z całego serca polecam każdemu współpracę z Panią Renatą Król. Pomogła nam... Szymon Pomoc na medal! (1) Profesjonalne podejście i pomoc w uzyskaniu najlepszej oferty bankowej.... Monika Szybko i sprawnie (1) Kiedy podejmowałem decyzję o kupnie mieszkania, najbardziej obawiałem się... Łukasz
profesjonalnie i miło (1) Bardzo fachowa pomoc w miłej atmosferze. Starając się o kredyt nie mogliśmy... Anna Zdeccydowanie Polecam! (1) Na wstępie podkreślę, że zależało mi na dość szybkiej decyzji kredytowej! Z... Maciej K Polecam gorąco !!! (1) Otrzymanie przez nas kredytu hipotecznego było praktycznie niemożliwe aż do... Blanka Polecam panam Piotra (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego spotkania do podpisania umowy w banku. Pan... Gdanszczanie Szybko,miło,profesjonalnie,fachowo,uczciwie i bezpiecznie. (1) Witam serdecznie chciałbym ,podziękować za współpracę z biurem Finansowy... Daniel.N Szczerze polecam (1) Fachowa obsluga, miła atmosfera i oczywiście dobra oferta Stan S. Pełen profesjonalizm (1) Do Pana Piotra trafiliśmy zachęceni pozytywnymi opiniami na Trojmiasto.pl.... Robert POLECAM! BARDZO! (1) Pani Renata Król w profesjonalny sposób wszystkim się zajęła byłem w trudnej... Tomek Zdecydowanie polecam (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolena ze współpracy z... Agnieszka Gorąco polecam (1) Pan Piotr wraz z współpracownikami wyróżniają się na prawdę wysokim... P. Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu lub ochoty samemu starać się o kredyt. (1) Fachowa pomoc w załatwieniu kredytu. Oszczędność czasu, odpadają wizyty w... Jerzy T. Polecam! (1) Pan Piotr szybko i sprawnie pomógł nam w realizacji naszego marzenia... Wiola Polecam! (1) Nie sądziłem, że tak sprawnie uda mi się zrealizować swoje marzenie i zakupić... Kamil Bardzo szybko, konktretnie i w temacie! (1) Trafiłam na Pana Piotra przypadkiem bo miałam już swojego doradcę do kredytu... Agnieszka Profesjonalizm na każdym kroku (1) Zakup mieszkania odbył się bez żadnych problemów. Od wyszukania nieruchomości... Piotr Zdecydowanie polecam! (1) Szczerze polecam Pana Piotra. Pierwszy raz braliśmy z mężem kredyt hipoteczny... Gosia i Wojtek Polecam wszystkim! (1) Dzięki Panu Piotrowi i Pani Renacie niedługo odbieram klucze do mojego... Adrianna